Hlavní obsah

Retro tříkolka od Morganu dostala cestovatelskou verzi

Novinky, Adam Rajmont

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská automobilka Morgan představila zakázkovou verzi nové tříkolky Super 3 nazvanou Malle Rally Special. Je upravena na delší cesty, než se s takovým vozem běžně podnikají.

Foto: Morgan

Morgan Super 3 v edici Malle Rally Special

Článek

Auto bylo upraveno s pomocí značky Malle London, která je výrobcem motocyklových zavazadel a příslušenství.

K dispozici jsou tři barevné varianty, a to žlutá, červená a černá. Bez ohledu na zvolenou barvu vnějšího laku má každý kus speciální nátěr, který obsahuje topografickou mapu oblíbené britské horské silnice Malle. Každé auto má také výfuk, přední kužel a obruče v bílé barvě.

Edice se vyznačuje také jinde obvyklými, ale zde vzácnými komfortními prvky. Patří mezi ně nabíjecí porty USB, uzamykatelné úložiště, navigační systém, zadní nosič zavazadel, LED světlomety, vyhřívaná sedadla, osvětlení prostoru pro nohy a držák nápojů.

To vše i kvůli tomu, že majitelé obdrží pozvání na akci Malle Rally, včetně The Great Malle Mountain Rally v Evropě, která začíná v Rakousku a končí v Monaku poté, co projede šest zemí během šesti dnů přes Alpy.

„Od začátku procesu navrhování Super 3 jsme si představovali, že se vozidlo vydá na neuvěřitelná dobrodružství po celém světě,“ řekl šéf designu Morgan Jonathan Wells.

Vůz je ve speciální edici k mání za 54 995 liber, více než 1,5 milionu korun. Druhou novodobou generaci tříkolky pohání tříválcová, turbodmychadlem přeplňovaná patnáctistovka od Fordu o výkonu 118 koní.

Morgan představuje novou generaci retro tříkolky

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám