Hlavní obsah

Digitální fantazie: Škoda Kodiaq převlečená za Seat

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak by vypadalo velké SUV s logem Seatu? To ukazuje digitální ilustrace Theophila China z Malajsie, který vzal Škodu Kodiaq a převléknul ji za Seat.

Foto: theophiluschin.com

Návrh velkého SUV Seatu od Theophila China (digitální ilustrace)

Článek

Co všechno se změnilo? Kodiaq dostal světlomety z atecy. Jiná je i maska chladiče a nárazník. Mlhová světla jsou pak umístěna níže, tedy ne jako v novém škodováckém SUV a mají i jiný tvar. Velká kola pak odpovídají tomu, co lze nyní pořídit na modely španělské značky.

Foto: Škoda

Škoda Kodiaq

Pro co nejjednodušší výrobu by jinak velikost karoserie zůstala stejná, lišilo by se pouze provedení přední masky a velké SUV od Seatu by dostalo jinak zakončená zadní okna.

Světla jsou pak vzadu jen mírně odlišná svou grafikou, velikost zůstala stejná. Tedy alespoň v představě známého digitálního úpravce automobilů Theophila China.

Podle našich informací se velké sportovně-užitkové vozidlo s logem Seatu nechystá, auto menší velikosti zhruba ibizy však možná přijde.

Foto: theophiluschin.com

Návrh velkého SUV Seatu od Theophila China (digitální ilustrace)

Foto: Škoda

Škoda Kodiaq

Anketa

Které z těchto dvou SUV se vám líbí více?
Škoda Kodiaq
50,1 %
Seat
49,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2343 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám