Hlavní obsah

Žena si spletla data. Na svůj let z Chorvatska dorazila s ročním předstihem

Úsměvné chyby se dopustila nejmenovaná žena při cestě z Chorvatska. Na let společnosti easyJet do Milána totiž dorazila o rok dříve. Omylem si udělala rezervaci až na léto 2022 a při online odbavení si kvůli nepozornosti pouze přikoupila zavazadla, aniž by obdržela letenku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žena měla minulý týden odcestovat ze Zadaru. Až na letišti si však uvědomila svou chybu. Když zadávala číslo pasu, ve skutečnosti to nebylo kvůli odbavení a vyzvednutí letenky přes aplikaci, ale přikoupení váhového limitu.

O příhodu se podělila na sociální síti TikTok. Uvedla, že si později zkontrolovala e-mail, kde zjistila, že její let je naplánován skutečně až na 4. srpna 2022 a nikoli 2021.

Množství lidí se podivovalo nad tím, jak se jí podařilo rezervovat si let s ročním předstihem, když většina společností umožňuje koupi letenek jen 355 dní předem. Server Independent nicméně uvádí, že easyJet aktuálně umožňuje rezervace i na říjen 2022.

Žena prý neobdržela před odletem žádnou zprávu od aerolinek, která by jí na blížící se cestu upozornila. Vzhledem k tomu, že k rezervaci použila otcův e-mail, nijak to neřešila.

I přes úsměvnou chybu se jí podařilo cílové destinace dosáhnout. „Nakonec to dopadlo v pohodě, ale bylo to sakra stresující. Něco podobného bych nepřála ani největšímu nepříteli. Už nikdy znova,“ okomentovala cestující chybu.

Ženy křičely na cestující kvůli sedadlům. Aerolinky je vykázaly

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám