Hlavní obsah

Vyrazíme dveře, vyhrožovali cestující kvůli zpoždění letadla pilotům

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké zpoždění letadla může být frustrující. Pro několik cestujících společnosti Air India až natolik, že začali bouchat na dveře kokpitu a vyzývat kapitána, aby vyšel ven a společně si problém mohli vyříkat, napsal server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Čtvrteční let společnosti Air India z Dillí do Bombaje se zpozdil celkově o osm hodin kvůli technické závadě. Pasažéři podle všeho strávili podstatnou část na palubě letadla, což některé z nich značně rozčílilo. Začali se proto dobývat do kokpitu a pokřikovat na piloty. „Kapitáne, vyjděte ven,“ volal jeden z cestujících. „Nulo,“ přidal se další.

Jeden z rozhořčených pasažérů vyhrožoval, že pokud piloti nevyjdou, rozbije dveře. Podle všeho později došla trpělivost i dalším lidem na palubě, kteří se začali shromažďovat kolem východů a dožadovali se toho, aby mohli letadlo opustit. Jeden z cestujících prý utrhl kliku. Posádka vzápětí dveře otevřela.

„Let byl opožděn z technických důvodů. Management společnosti poptal po personálu detailní zprávu ohledně nevhodného chování některých cestujících. Posléze podnikneme další kroky,“ okomentoval incident mluvčí aerolinek. Indický úřad pro civilní letectví doplnil, že bude požadovat, aby proti takovému chování společnost Air India zakročila.

Není výjimkou, že se cestující do kokpitu dobývají i v průběhu letu. Třeba v případě, že se posilní alkoholem. V některém případě se situace řeší i nouzovým přistáním.

Rus letící z Miněralných Vod minerálku asi nepil. A podle toho to dopadlo

Cestování

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám