Hlavní obsah

Pasažéra letadla vysadili v půli cesty, neměl roušku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nouzově přistát muselo na konci února letadlo americké společnosti Jetblue. Na vině byl jeden z cestujících, který se odmítal podřídit pravidlu o povinných rouškách, personál ho proto vysadil na půli cesty mezi New Yorkem a mexickým Cancúnem. Ostatní pasažéři na něj při odchodu bučeli, aby dali najevo, co si o jeho chování myslí.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo na palubě letadla aerolinek Jetblue.

Článek

Let, který se uskutečnil 27. února, se musel z původní trasy odklonit do Fort Lauderdale na Floridě, kde nejmenovaného muže posádka vysadila. Cestující Lawrence Redick incident natočil a sdílel ho na sociální síti TikTok. V popisku uvedl, že jistý muž nechtěl mít během letu roušku, takže letadlo muselo přistát, což bylo frustrující, píše server Independent.

„Let společnosti Jetblue z New Yorku do Cancúnu musel být odkloněn do Fort Lauderdale na Floridě, když se jeden z cestujících začal chovat agresivně a výhružně k posádce poté, co byl několikrát požádán o dodržování pravidel ohledně roušek,“ uvedly aerolinky v prohlášení.

Doplnily, že na Floridě muže z letadla eskortovala ostraha. Jeho vyvedení navíc provázelo bučení ze stran ostatních pasažérů. „Doufám, že tě sežere aligátor,“ zakřičel dokonce jeden z cestujících.

Letadlo posléze pokračovalo do svého cíle bez dalších obtíží. Nejmenovaný muž už si s aerolinkami Jetblue nezalétá, společnost ho totiž zapsala na černou listinu.

Zlomená ruka a vyražený zub. V letadle se popral pilot se stevardem

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám