Hlavní obsah

Zlomená ruka a vyražený zub. V letadle se popral pilot se stevardem

Zlomenou rukou a vyraženým zubem skončila potyčka na palubě letadla čínských Donghai Airlines. Neodehrála se však mezi cestujícími, ale přímo mezi personálem, konkrétně stevardem a pilotem. Druhý jmenovaný svého kolegu nařknul z toho, že svou práci nevykonává pořádně.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo na palubě čínských aerolinek Donghai Airlines.

Článek

K incidentu došlo v únoru na lince mezi městy Nan-tchung a Sien asi 50 minut před přistáním. Důvod k potyčce zavdal jeden z cestujících čekající na toaletu v první třídě, kterou však v tu chvíli používal pilot. Ten pasažéra poslal mezitím sednout, avšak neúspěšně, uvádí server Independent.

Po opuštění toalety se pilot pustil do stevarda, kterému vyčetl, že měl na cestujícího dohlédnout a poslat ho na své sedalo. Podle serveru South China Morning Post si poté ještě přisadil a kolegovi vpálil, že svou práci nedělá pořádně. Hádka mezi zaměstnanci rychle přerostla ve fyzickou šarvátku, při níž se oba zranili — pilot přišel o zub a stevard vyvázl se zlomenou rukou.

Společnost Donghai Airlines se posléze za incident omluvila a uvedla, že oba účastníci potyčky byli dočasně suspendováni. Aerolinky také dodaly, že záležitost řádně prošetří a provedou jisté úpravy, aby vylepšily svůj servis.

Australské aerolinky chystají lety s překvapením

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám