Hlavní obsah

Ve Frankfurtu uvidíme elektrický offroad se čtyřmi kruhy

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se těšíte na zajímavá auta z autosalonu ve Frankfurtu, zapište si do svých poznámek, že máte na stánku Audi zkontrolovat jeden zajímavý koncept. Jmenuje AI:TRAIL quattro a je to elektrický offroad budoucnosti.

Foto: Audi

Nový koncept Audi AI:TRAIL quattro

Článek

Elektromobily jsou důležité téma pro každou automobilku. Je to téma tak důležité, že není dobré opomíjet jakoukoli část automobilového segmentu. Zvlášť ne pro značku, jakou je Audi.

A tak se na autosalonu ve Frankfurtu představí tenhle koncept. Ukazuje, že jízda terénem může být veselá i s elektrickým pohonem. Kola vystrčená až do krajů, aby se co nejvíc zvětšily nájezdové úhly, nebo ohromná okna pro perfektní rozhled, to by mohlo platit. Pohon všech kol quattro asi nebude to, co jsme znali dosud. Tady to bude některý ze systémů elektromotor na každé kolo nebo elektromotor na nápravu.

Foto: Audi

Audi e-Tron je jedním z nejnovějších elektromobilů na trhu.

Bohužel asi nepůjde o nějakou vizi blízkého modelu. Přece jen nedávno Audi představilo sériový E-Tron, což asi bude stačit. Přece jen trh se skutečně terénními vozy je příliš úzký, než aby se do něj vyplácelo vstupovat. Ovšem Audi zase ví, že bohatí lidé si rádi zaplatí za to, co je odliší od ostatních. Takže kdo ví, třeba jednou…

Každopádně vše o autě se dozvíme na autosalonu ve Frankfurtu, který nastartuje už 12. září.

Reklama

Výběr článků

Načítám