Hlavní obsah

Rumun dokázal, že kabriolet má slušnou přepravní kapacitu. Ani déšť jej nezastavil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O kabrioletech se říká, že se jedná o nepraktická auta, která slouží jen pro pobavení jejich majitelů. Rumunský řidič ale tento mýtus jasně vyvrátil, když do svého Renaultu Megane Cabrio naložil několik dlouhých trubek.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Z ulic rumunské metropole Craiova se do světa rozletělo video, nad kterým zůstává rozum stát. Je na něm zachycen řidič ve druhé generaci kabrioletu Renault Megane, kterak si, patrně domů z obchodu, veze několik dlouhých PVC trubek.

V Indii převáželi letadlo, skalpovali ho o most

AutoMoto

Na videu je patrné, že ve městě nepanuje zrovna počasí na to, aby mohl řidič jet se střechou otevřenou, ale na druhou stranu by se mu pak trubky do auta rozhodně nemohly vejít. I proto patrně zvolil velice nekonvenční řešení, které muselo i otrlé rumunské řidiče hodně pobavit.

Na obhajobu řidiče se zdá, že jsou trubky pevně svázané a upevněné, protože se jinak za jízdy prakticky nehnou. I tak se ale rozhodně nejedná o standardní postup a ani ne zdaleka bezpečný.

Při takové poloze by totiž stačilo prudké zabrzdění a mohlo by dojít k tragédii. Podle informací rumunských serverů ovšem řidič nebyl zastaven policií. Díky videu by si ho ale úřady mohly snadno dohledat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám