Hlavní obsah

Jaguar F-Pace dostal černý dynamický balíček. I pro ostré SVR

Novinky, Daniel Havlina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Jaguar rozšířila nabídku svého oblíbeného crossoveru F-Pace pro evropský trh. Nově bude možné vůz pořídit s paketem R-Dynamic ve verzi Black, který autu dodá sportovnější a zároveň temnější vzhled. Paket bude možný přiobjednat i k nejsilnější verzi SVR.

Foto: Jaguar

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black

Článek

Doplňková výbava R-Dynamic Black bude dostupný pro Jaguar F-Pace v celé Evropě, prodávat se ale bude nejprve na domácím trhu ve Velké Británii. Crossover F-Pace tam s balíčkem startuje na 46 765 librách, tedy na 1,4 milionu korun.

Foto: Jaguar

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black

Za své peníze zákazníci dostanou leskle černé doplňky karoserie – kryty zrcátek, přední mřížku chladiče, blatníky nebo střešní lišty. F-Pace v této výbavě jezdí na dvacetipalcových kolech, která mají rovněž černou barvu. Paket R-Dynamic Black je navíc standardně dodáván s panoramatickou střechou a zatmavenými skly.

Rimac Nevera je rekordman ve čtvrtmílovém sprintu, tvrdí chorvatská automobilka

AutoMoto

V interiéru má balíček obložení z dýhového dřeva Satin Charcoal Ash doplněného o kovové detaily. Samozřejmostí je nejnovější systém infotainmentu, který by měl být navíc během tohoto roku dostat online aktualizaci. Ta má umožnit použití systémů Apple CarPlay a Android Auto bezdrátově. Ve voze je také ambientní osvětlení s možností volby ze třiceti barev.

Foto: Jaguar

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black

Balíček bude k dispozici pro řadu motorizací, počínaje dvoulitrovým vznětovým čtyřválcem ve verzích s výkony 163 a 199 koní, přes benzínový přeplňovaný dvoulitr s výkonem 250 koní až po plug-in hybrid s výkonem 404 koní. Jaguar bude balíček nabízet i pro 550k verzi SVR, která mimo černé doplňky dostane i dvaadvacetipalcová kola.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám