Hlavní obsah

Jaguar F-Type přijíždí ve speciální temné edici

Novinky, Daniel Havlina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská automobilka Jaguar rozšiřuje nabídku pro model F-Type, který si budou zákazníci nově moci objednat i s balíčkem R-Dynamic Black. Verze bude k dispozici napříč motorizacemi.

Foto: Jaguar

Jaguar F-Type R-Dynamic Black

Článek

Jaguar naposledy pro F-Type představil výroční edici Heritage 60, která odkazuje na 60. výročí vzniku legendárního modelu E-Type. Nyní je tu další speciální výbava s názvem R-Dynamic Black. Sportovnímu grand toureru tato varianta propůjčuje ještě více sportovní vzhled.

Ventilace v Jaguarech a Land Roverech má chránit před koronavirem v autě

AutoMoto

Novou výbavovou formu lze podle výrobce spárovat jak se základním čtyřválcem P300, tak i s osmiválcovým motorem P450 a na výběr má zákazník i pohon všech kol. Jediným dogmatem je tak osmistupňová automatická převodovka Quickshift. Pravidlem to přitom nebývá, řada výrobců podobné pakety vytváří jen pro nejsilnější motorizace.

Foto: Jaguar

Jaguar F-Type R-Dynamic Black

Foto: Jaguar

Jaguar F-Type R-Dynamic Black

R-Dynamic Black upravuje především exteriér. Propůjčuje doplňkům černou barvu a na první pohled zaujmou třeba speciální dvacetipalcová černá kola, která lze připojit výhradně k této výbavě. K dispozici jsou tři barevné varianty modelu – šedá, černá a červená.

Inspirováno příběhem zběsilé jízdy na premiéru. Jaguar nabízí 12 klasických E-Type

AutoMoto

V interiéru toho paket příliš nenabídne, většina z jeho prvků je dostupná i v běžném konfigurátoru. Výrobce uvnitř samozřejmě umístil řadu monogramů odkazujících na speciální edici, nicméně kožená sedadla v hnědé barvě Windsor nebo černé Ebony jsou k dispozici i v běžných F-Typech.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám