Hlavní obsah

Clarkson, Hammond a May se objevili v Top Gearu. Kvůli Sabine Schmitzové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská televizní show Top Gear vzdala poctu Sabine Schmitzové, závodnici a občasné moderátorce tohoto pořadu. Spolupracovala na něm mnoho let. Do půlhodinového dílu, který byl odvysílán na webových stránkách BBC v neděli 4. dubna a v televizi bude odvysílán ve středu 7. dubna, se na obrazovky vrátili i původní moderátoři.

Foto: Amazon

James May, Jeremy Clarkson a Richard Hammond.

Článek

Nedávno zesnulá závodnice a občasná moderátorka britské televizní show Top Gear dostala vlastní půlhodinový speciální díl, který jí byl poctou. Stalo se pro něj něco, co by za normálních okolností bylo naprosto nemyslitelné – vrátilo se do něj původní trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Tým Top Gearu to uvedl na svém webu.

Zemřela královna Nürburgringu Sabine Schmitzová

AutoMoto

Tito tři moderátoři spolu s velkou částí produkčního týmu včetně jedné z hlav show Andyho Wilmana odešli po roztržce mezi Clarksonem a jedním z producentů Oisinem Tymonem. Od té doby si moderátoři a Top Gear žijí vlastními, oddělenými životy.

Speciální díl věnovaný Schmitzové na obrazovce ukázal současné moderátory, tedy Freddieho Flintoffa, Chrise Harrise a Paddyho McGuinnesse, k nimž se původní trio připojilo. Přidali se také Rory Reid a Matt LeBlanc, kteří byli moderátory donedávna i spolu se Sabine Schmitzovou, a hosté, mezi nimiž byl mimo jiné bývalý závodník formule 1 David Coulthard.

„Posíláme upřímné kondolence partnerovi Sabine Klausovi a její rodině, jejichž ztráta je mnohem větší, než ta naše. Museli jsme Sabine vzdát speciální poctu, protože byla ohromnou součástí rodiny Top Gearu, a nikdy nezapomeneme radost, kterou nám práce s ní přinesla,“ komentovala situaci šéfproducentka Top Gearu Clare Pizeyová.

„Sabine byla součástí Top Gearu více než 15 let a není překvapením, že mnoho lidí, kteří s ní pracovali, na všechno ostatní zapomnělo, aby byli součástí této pocty,“ dodal producent Alex Renton.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám