Hlavní obsah

Ford chystá překvapení pro goodwoodský Festival rychlosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší sraz aut na světě - tak jsem vloni nazval Festival rychlosti v Goodwoodu. Ford svým fanouškům pro letošní ročník chystá zajímavou novinku a podle jediné zveřejněné fotky to bude opravdu ostré náčiní.

Foto: Ford

Ohromné křídlo a nádech na střeše dávají tušit, že tahle verze Fordu GT nebude žádné ořezávátko.

Článek

Automobilka Ford chystá pro letošní Festival rychlosti v Goodwoodu novinku, která se bude týkat modelu GT. Oznámila to tiskovou zprávou a jedním obrázkem, na němž je vidět právě současné GT s ohromným křídlem.

Bohužel, to je také prozatím všechno, co sdělila. Zbytek můžeme jen odhadovat z obrázku, ale ten neříká málo - z nádechu na střeše a rovného křídla s bočnicemi to vypadá, že se díváme na závodní auto. Anebo opravdu, opravdu ostrou silniční verzi.

Více se dozvíme začátkem července, kdy na Festivalu proběhne tisková konference. Bude na ní globální šéf divize Ford Performance Hermann Salenbauch a technický ředitel Multimaticu, firmy, která Fordu dodává špičkové odpružení, Larry Holt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám