Hlavní obsah

Za 230 korun lze vyhrát Lamborghini podepsané papežem

Novinky, fra

Papež František dostal před mnoha měsíci dar od automobilky Lamborghini. Byl to bílý Huracan. Ten samozřejmě, jak je zvykem, automobil podepsal a řekl, že má být vydražen na dobročinné účely. Stalo se. Teď je „na prodej” znovu. A zase pro dobrou věc.

Foto: Lamborghini 2x

Papež podepisuje Lamborghini Huracan

Článek

Kdo by chtěl bílé Lamborghini Huracan se zlatými pruhy a podpisem papeže na přední kapotě, může se začít pořádně modlit. Třeba mu to pomůže, protože auto není v aukci, ale v loterii. Na serveru Omaze byla jedna taková loterie vypsána a za pouhých 10 dolarů (asi 230 korun) za jeden tiket už můžete vyhrát tohle auto. Samozřejmě lze zvýšit šanci zakoupením více tiketů. Vítěz bude znám 15. února 2019.

Foto: Lamborghini

Je to už vlastně tradice. Každý papež dostane nějaké superauto, které podepíše, požehná mu, a pak věnuje na charitu.

Majitel vozu, který ho vydražil v aukci za 861 575 dolarů (asi 19,8 milionu korun) ho nyní dává do této charitativní loterie. V Omaze plánují, že výtěžek by měl být větší než původní cena z aukce.

Ale nemyslete si, že majitel si peníze nechá. Peníze za tuhle brutální káru se zadním pohonem a výkonem 573 koňských sil totiž zase půjdou na dobrou věc. Nadace, která akci pořádá, pošle peníze na vesnice zpustošené válkou, chudé děti, na boj proti obchodování s lidmi apod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám