Hlavní obsah

Na brněnském Autosalonu bude mít největší expozici Škoda Auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Autosalonu Brno, který začne 4. dubna na brněnském výstavišti, bude mít největší expozici mladoboleslavská automobilka Škoda Auto, jak řekl mluvčí veletrhu Jiří Palupa. Organizátoři měli v minulých letech problémy se zájmem vystavovatelů. Proto přesunuli termín akce z června na začátek dubna.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Škoda Auto na brněnském autosalonu i v minulých letech měla jeden z největších stánků.

Článek

Škoda v Brně představí například model Octavia Combi, který má premiéru na právě probíhajícím autosalonu v Ženevě. "V Brně budou vystaveny i další modelové řady v akčních provedeních včetně modelu Yeti v provedení Laurin & Klement," uvedl Palupa. Ford na brněnském Autosalonu představí nové modely Fiesta ST, B-MAX, Kuga, Transit a Tourneo Custom.

"Ostatní automobilové značky konkrétní exponáty ještě neohlásily, ale dá se předpokládat, že se v Brně objeví další akční modely i novinky z ženevského autosalonu," doplnil Palupa.

Autosalon, který má v Česku více než stoletou tradici, se v posledních letech potýkal s nezájmem ze strany jednotlivých značek. V mnoha případech importéry nahrazovali jejich místní prodejci, některé automobilky v Brně chyběly úplně. Akce má ale tradičně vysokou návštěvnost, obvykle přijde kolem 100 000 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám