Hlavní obsah

Jak nosit košile podle topmodelky Heidi Klumové

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Heidi Klumová je německá topmodelka známá po celém světě nejen pro své krásné tělo, ale i díky exmanželovi, zpěvákovi Sealovi, s nímž vychovala čtyři děti. Svým módním stylem inspiruje ženy po celém světě.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klumová, uznávaná německá topmodelka.

Článek

Zapřisáhlá milovnice košil a blůzek preferuje pohodlný, nekomplikovaný styl, většinou s absencí doplňků. Nemusí také nosit nejluxusnější a nejdražší značky, aby vypadala elegantně. Do svých outfitů kombinuje i levnější kousky.

Flanelová košile

Do parku, kde sledovala své děti, jak hrají fotbal, oblékla kostkovanou košili značky Elizabeth and James Carin (cca 2200 Kč), džíny Mother (cca 4800 Kč) a luxusní černou kabelku Versace, která stojí i více než 50 000 Kč.

Foto: Archiv firem

Kabelka Calvin Klein, Destroy, info o cneě v obchodě. Kozačky na podpatku, Bullboxer, Answear, 2699 Kč. Šedé tílko, F&F, 139 Kč. Košile, F&F, 529 Kč.

Modro-hnědá elegance

Pro dlouhé a náročné lety volí topmodelka hlavně pohodlí. Vzhledem k její velmi štíhlé postavě si může dovolit bokové rozšířené kalhoty (Genetic Jeans, cca 5500 Kč) a do nich zastrčenou bleděmodrou košili (Olatz, 11 500 Kč). Doplňky sladila do hnědé barvy. Kabelka Hermes, kterou modelka vynesla, se cenově pohybuje od 400 000 korun výše.

Foto: Archiv firem

Světlé džíny, C&A, 550 Kč. Kabelka Pepe Jeans, Answear, 1999 Kč. Košile, Topshop, info o ceně v obchodě. Sandálky na podpatku, Zara, 1899 Kč.

Černo-zlatý punk

Stejnou kabelku zakomponovala Heidi i do následujícího outfitu, kde využila černo-zlatou kombinaci. Okované sandály na podpatku pocházejí z dílny značky Saint Laurent a vyjdou v přepočtu na více než 20 000 Kč. Džíny Citizens of Humanity vyšly modelku zhruba na 5000 Kč. Top ABOYDBazaar stojí zhruba 10 000 Kč.

Foto: Archiv firem

Kabelka z telecí kůže, DKNY, 8250 Kč. Lodičky Guess Jeans, Answear, 3199 Kč. Džíny, C&A, 550 Kč. Košile, Topshop, info o ceně v obchodě.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Sportovní styl podle Jennifer Anistonové

Šestačtyřicetiletá sympatická herečka a představitelka Rachel z populárního amerického seriálu Přátelé je svými fanynkami obdivována a napodobována nejen pro...

Rockový look podle Gwen Stefaniové

Málokdo by platinové blondýnce, která se proslavila především jako frontmanka kapely No Doubt, tipoval pětačtyřicet let. Matka tří malých dětí ale ani...

Výběr článků

Načítám