Hlavní obsah

Rockový look podle Gwen Stefaniové

Novinky, Eva Dvořáková

Málokdo by platinové blondýnce, která se proslavila především jako frontmanka kapely No Doubt, tipoval pětačtyřicet let. Matka tří malých dětí ale ani s blížící se padesátkou nezanevřela na rockový styl.

Foto: Profimedia.cz

Gwen Stefaniová

Článek

Mix vzorů

Letošní léto se bude nést ve znamení širokých rozevlátých nohavic. Gwen oblékla kalhoty Chloé, v přepočtu za více než 20 000 korun, k nim obula kultovní boty s červenou podrážkou od Christiana Loubotina za téměř 40 000 korun. Bílou minimalistickou Chanel kabelku schovávala za zády. Mix vzorů, kostek, puntíků a pyramidkami posázených bot se doopravdy povedl.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Bílá kabelka Calvin Klein Jeans, Answear, 2 999 Kč. Top, H&M, 599 Kč. Kalhoty, Zara, 999 Kč. Boty, Humanic, 1399 Kč.

Netradiční kombinace

Gwen je také módní návrhářkou a majitelkou značky L.A.M.B, proto obula lodičky na platformě, které sama navrhla. Boty na podpatku této značky se běžně pohybují nad pěti tisíci korunami. Šedý asymetrický svetr pochází z dílny světového návrháře Alexandera McQueena za zhruba 10 000 korun. Potrhané džíny jsou oblíbenou značkou celebrit, Paige Denim. Stojí okolo 6 000 korun.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Lodičky Guess Jeans, Answear, 3 199 Kč. Brýle, Topshop, info o ceně v obchodě. Svetr, Bonprix, 699 Kč. Džíny, s.Oliver, 2 499 Kč.

Těhotenský rock

Hnědý kostkovaný kabát si zpěvačka cení na zhruba 16 000 korun. Černé šaty se zipy, které pod něj oblékla, byly z těhotenské kolekce značky Séraphine za téměř 3 000 Kč. Tři měsíce po pořízení této fotografie se pětačtyřicetileté zpěvačce, příležitostné herečce a návrhářce narodil syn Apollo Bowie Flynn Rossdale.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Kalhoty, Takko, 599 Kč. Boty Calvin Klein, Asos, info o ceně na webu. Kabelka Medicine, Answear, 899 Kč. Kabát, Topshop, info o ceně v obchodě.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám