Hlavní obsah

Sportovní styl podle Jennifer Anistonové

Novinky, Eva Dvořáková

Šestačtyřicetiletá sympatická herečka a představitelka Rachel z populárního amerického seriálu Přátelé je svými fanynkami obdivována a napodobována nejen pro své vlasové kreace, kterými je proslulá, ale i díky svému volnočasovému stylu. Vyznává totiž uvolněnou a sportovní módu.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová vyznává uvolněný a sportovní módní styl.

Článek

Jennifer Anistonovou zná mnoho z nás především z červených koberců, filmů a v honosných róbách na fotografiích paparazziů. Jenomže ve svém volném čase dává přednost hlavně pohodlí a na šaty a vysoké podpatky si tato 164 centimetrů vysoká herečka příliš nepotrpí. Pro své maximální pohodlí spíše obouvá boty na širším klínku.

Khaki styl

Army kalhoty s kapsami v khaki barvě jsou značky Current/Elliott a vyjdou na více než 6500 korun. Bílé tenisky Superga se dají sehnat i v Česku. Pokud si budete chtít pořídit stejný model jako slavná herečka, zaplatíte zhruba 1600 Kč. Dražší záležitostí jsou hnědé brýle. Jsou z limitované edice Oliver Peoples a jejich cena se vyšplhá téměř na 9000 korun.

Foto: Pavel Němeček

Vojenské sáčko, Lindex, 1499 Kč. Bílé tenisky, C&A, 398 Kč. Šála, Answear, 99 Kč. Brýle Ray Ban, Asos, info o ceně na internetu. Plátěné kalhoty, H&M, 699 Kč.

Nízký sed a boty na klínku

Jednoduchý, přesto elegantní outfit vytvořila Jennifer pomocí bot na klínovém podpatku značky Prada, jejichž cena se pohybuje od 15 000 korun výše. I v tomto případě figurují kalhoty značky Current/Elliot za 5000 korun a kabelka s výraznými zipy Tom Ford model Jennifer, kterou lze na herečce vídat nejčastěji, ta vyjde bezmála na 80 000 korun.

Foto: Archiv firem

Černá kabelka, Answear, 1599 Kč. Pásek, Asos, info o ceně na internetu. Bílé tílko, Zoot, 269 Kč. Boty na klínku, Toms, 2750 Kč. Široké džíny, Bonprix, 749 Kč.

Maxi kardigan

Za luxusní dlouhý kardigan značky AllSaints, který dominuje v tomto outfitu, zaplatila Jennifer alespoň 8700 Kč a kabelka, která s ním i s botami perfektně ladila, vyjde od návrhářky Anyi Hindmarch na téměř 40 000 korun. Hedvábný šátek Balmain za bezmála 10 000 ale můžete nahradit variantou za pár korun.

Foto: Archiv firem

Černo bílá kabelka, Answear, 1299 Kč. Boty na klínku, Destroy, info o ceně v obchodě. Šátek, H&M, 299 Kč. Kardigan, Lindex, 899 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Okopírujte styl vévodkyně Kate

Jedna z nejsledovanějších ikon, manželka britského korunního prince Williama, byla už od počátku odtajnění vztahu s populárním členem královské rodiny bedlivě...

Výběr článků

Načítám