Hlavní obsah

Moderátorka spolkla během vysílání komára, musela být hospitalizována

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tchaj-pej

Tchajwanská moderátorka Čching Chuangová předvedla naprostou profesionalitu během přímého vysílání televizních zpráv. Do pusy jí totiž vletěl komár, kterého pak spolkla. Moderátorčin organismus reagoval na nečekanou situaci astmatickým záchvatem, přesto ještě několik minut dokázala promlouvat k divákům. Nakonec však musela být převezena do nemocnice.

Článek

Komár nejdřív létal po studiu a kroužil kolem moderátorky, která právě uváděla polední zpravodajský blok. Po chvíli se krvelačný hmyz přiblížil k jejím ústům a vletěl dovnitř. Chuangová nastalou situaci ustála a se sebezapřením dál komentovala události z domova i ze světa.

Po pár minutách ji však musela nahradit další z moderátorek a Chuangová byla urychleně převezena s astmatickým záchvatem do nemocnice.

Od události uběhlo již několik dní, ve středu ale hospitalizovaná moderátorka v televizním interview uvedla, že se po pár dnech odpočinku již zcela zotavila.

Profesionální přístup za všech okolností

„Ze začátku jsem zahlédla, jak kolem mě krouží nějaký hmyz. Za normálních okolností byste ho zabili, nebo ho v případě vniknutí do úst vyplivli, ale já byla před kamerou. Musela jsem zachovat klid a se vší profesionalitou se probojovat až ke konci zpravodajského bloku,“ řekla statečná moderátorka.

„Astma se ale projevilo spíš proto, že jsem několik dní v kuse moderovala. Do toho se pak stala ta událost s komárem. Jak můžete vidět, už jsem v pořádku a cítím se dobře,“ uvedla Chuangová.

Hmyz nedávno vyrušil i amerického reportéra

Před dvěma měsíci se podobná událost stala i americkému reportérovi Marku Potterovi, který během přímého přenosu spolkl v ranním vysílání mouchu. Ten si sice musel alespoň odkašlat, ale i on pak dokázal bez větších problémů svůj komentář k unikající ropě v Mexickém zálivu dokončit.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám