Hlavní obsah

Pětiletý hoch zabil aligátora, který vážil 20krát víc než on

– Houston
Novinky, Jakub Kynčl

Pětiletý Simon Hughes z amerického Texasu byl se svým otcem na lovu, když si všiml obrovského aligátora měřícího přes 3,5 metru. Neváhal a se speciální brokovnicí upravenou pro malé děti na stvoření, které bylo skoro dvacetkrát těžší než on, vystřelil. Ukázalo se, že zastřelil jednoho z největších aligátora, který se v Texasu kdy objevil. Vážil 360 kilogramů.

Foto: Profimedia.cz

Americký aligátor

Článek

Malý Simon tvrdí, že se aligátora nezalekl ani na vteřinu. Když stvoření zahlédl, tak prý jen zvolal "Pane jo!" a vystřelil. Jeho vycpanou hlavu by si rád odnesl do školky, aby se mohl pochlubit spolužákům. Tvrdí, že tím pro něj lovení neskončilo a příští rok chce ulovit ještě většího, aby na něj byli přátelé opět pyšní.

Chlapec se se zbraněmi naučil zacházet, už když mu byly čtyři roky. Stejně tak už ví, jak v případě nouze ovládat terénní vozidla.

"Děsí mě to k smrti, když syn vyjede do divočiny, kde jsou aligátoři, hadi a další nebezpečná zvířata," uvedla hochova matka.

Chlapec zastřelil aligátora na obrovském pozemku, který jeho otec vlastní nedaleko Houstonu. Ten jako majitel získal povolení k odstřelu dvou ze 40 kusů, které na svém pozemku má. Že jednoho z nich zastřelí jeho syn, ale nečekal.

Reklama

Výběr článků

Načítám