Hlavní obsah

Ženy si muže vybírají také podle knih

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Nezadaní pánové, kteří se na dovolené touží seznámit s novou partnerkou, by se měli mít při vábení žen ve střehu. Rovněž by si měli velmi dobře rozmyslet, jakou metodu na příslušnice slabšího pohlaví použijí. Dobrým tahem bývají knihy, muži by však měli být obezřetní při výběru jejich titulů.

Foto: Dagmar Šnajdarová
Článek

Muži by vůbec neměli na letní odpočinek s sebou vozit četbu typu Harryho Pottera či Pána prstenů. Jejich šance na seznámení tak významně slábnou.

Podle průzkumu nakladatelství Penguin jsou totiž tato díla jedním z nejhorších možných řešení. Na ženy naopak zabírají knihy Nicka Hornbyho nebo Emily Brontëové.

Kniha vyzradí nejvíce

Odbornice na mezilidské a sexuální vztahy Tracey Coxová tvrdí, že na pláži a na podobných místech může výběr knížky prozradit o člověku mnohem více než třeba výběr plavek nebo osušek.

"Na dovolenou do kufru přibalte klasiku a ženy budou u vytržení, jaká jste citlivá povaha," radí mužům naprostou tutovku Coxová.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Pánové, co je vaší zbraní při navazování nových známostí?

Anketa

Pánové, co je vaší zbraní při navazování nových známostí?
Neodolatelný vzhled
12,5 %
Překypující inteligence
10,8 %
Přirozený humor
20 %
Kulturní přehled
9,7 %
Schopnost být dobrým společníkem
24 %
Peníze
11 %
Jiné
12 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 998 čtenářů.

Reklama

Související články

Osamělé Němky jsou i bez mužů šťastné

Podle průzkumu institutu Forsa pro německý týdeník Stem je většina německých žen žijících bez partnera velmi šťastna. Nejvíce si dámy cení svobody a pocitu,...

Výběr článků

Načítám