Hlavní obsah

Za nevěru stihl muže krutý trest

Novinky, Korzo/P
BUKUREŠŤ

Padesátiletý Rumun Aurica Marinescu si za svou nevěru vysloužil velmi krutý trest. Když se o mužových záletech dozvěděla jeho manželka, bez váhání mu uřízla penis i s varlaty.

Foto: Promo Julie Svěcená

V rámci cyklu s představí také mladá talentovaná houslistka známého otce, Julie Svěcená

Článek

Navzdory úporné bolesti si Marinescu zvládnul přivolat první pomoc. Hned poté omdlel, napsal internetový server Daily Times.

Lékaři pacienta převezli do nemocnice, kde se jim po desetihodinovém chirurgickém zákroku podařilo muži jeho přirození přioperovat.

Nelidská síla

"Byli jsme doma, když začala vyvádět a řvát kvůli vztahu, který jsem měl s jinou ženou. Byla tak rozzuřená, že ke mně přiskočila, chňapla mě za šourek a uřízla mi ho," vyprávěl později Aurica.

"Nedá se říct, že by to byla silná ženská, ale byla tak rozčilená, až se mi zdálo, že má nelidskou sílu. Pramenila zřejmě z její zloby. Ta bolest byla naprosto šílená," podotkl.

Navzdory zranění Marinescu pro deník Libertatea prohlásil, že na svou manželku nepodá soudní žalobu. 

Reklama

Související témata:

Související články

Kvůli rozvodu si uříznul penis

Pětatřicetiletý obyvatel Nikaragui psychicky neunesl odchod své manželky od rodinného krbu. Několikrát se pokoušel spáchat sebevraždu, pokaždé však marně....

Prostitutka pokousala Rumunovi penis

Rumun Adrian Ionut Craciunoiu podal u úřadu na ochranu spotřebitelů stížnost na kněžku lásky za to, že svou práci řádně neodvedla a navíc mu způsobila poranění...

Nahý kuchař si při pečení popálil penis

Britský kuchař Jamie Oliver, který svlečený při vaření připravoval pečínku pro svou ženu Jools, na své řádění po kuchyni doplatil. V okamžiku,...

Výběr článků

Načítám