Hlavní obsah

Nahý kuchař si při pečení popálil penis

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský kuchař Jamie Oliver, který svlečený při vaření připravoval pečínku pro svou ženu Jools, na své řádění po kuchyni doplatil. V okamžiku, kdy se přibližoval k rozpálené troubě, o ni přirozením zavadil a ošklivě si popálil penis.

Foto: Dialog Jessenius o.p.s.
Článek

"Bylo to na den svatého Valentýna. Byl jsem nahý v kuchyni a spálil si penis. Zničil jsem si nejen tehdejší večer, ale také celou noc," popsal Oliver svá muka.

Zkažený večírek své drahé polovičce vynahradil později a Jools pozval na romantický výlet do francouzské metropole, napsal list The Sun.

Šéfkuchař také prozradil, že doma sice obstarává veškeré vaření, ale nesnáší umývání nádobí, protože obecně nemá rád uklízení.

"Jools je uklízením posedlá, ale já jsem v něm hrozný. Nechávám dokonce v koupelně ležet ručníky na zemi. Vždy, když si to můžeme dovolit, si najímáme služebnou. Je to takový náš malý luxus, který miluji," svěřil se Oliver.

Reklama

Související témata:

Související články

Kvůli rozvodu si uříznul penis

Pětatřicetiletý obyvatel Nikaragui psychicky neunesl odchod své manželky od rodinného krbu. Několikrát se pokoušel spáchat sebevraždu, pokaždé však marně....

Neutuchající erekce trápila muže šest dnů

Pětadvacetiletý turista Ignacio Cabrera, který přijel do Dominikánské republiky poznávat krásu tamní přírody, se sám stal atrakcí pro personál místní...

Prostitutka pokousala Rumunovi penis

Rumun Adrian Ionut Craciunoiu podal u úřadu na ochranu spotřebitelů stížnost na kněžku lásky za to, že svou práci řádně neodvedla a navíc mu způsobila poranění...

Výběr článků

Načítám