Hlavní obsah

Prostitutka pokousala Rumunovi penis

– RUMUNSKO

Rumun Adrian Ionut Craciunoiu podal u úřadu na ochranu spotřebitelů stížnost na kněžku lásky za to, že svou práci řádně neodvedla a navíc mu způsobila poranění na penisu. Informoval o tom zpravodajský server Ananova.

Foto: Petr Sláma

Gymnázium Jana Blahoslava v Ivančicích

Článek

Adrian zaplatil prostituce požadovanou částku a očekával, že ho žena zavede do krajin slasti.

"Neudělala to tak, jak nejlépe dovede," postěžoval si nespokojený zákazník, který nebyl s jejími službami spokojen. "Navíc mám pár škrábanců na penisu, protože mi po něm přejela zuby," dodal poškozený muž.

"Půjdu k lékaři, aby mi vystavil potvrzení, které přiložím ke stížnosti. Byl jsem čestný, zaplatil jsem jí, ale co jsem dostal na oplátku? Špatnou službu a pár škrábanců."

Mluvčí úřadu Ion Tudor prohlásil, že ještě podobnou stížnost nezažil. Navíc si není jist, zda mu úřad může pomoci. "Tento případ je trochu komplikovaný, protože prostituce je v Rumunskou zakázána. Ale promluvím si s policií a vyhledáme nejlepší řešení," ujistil mluvčí.

Reklama

Související články

Kolumbijské prostitutky musí změnit šatník

Úřady v kolumbijském městě Los Martires jsou přesvědčeny, že by se místní kněžky lásky měly oblékat vhodněji. Mají tím na mysli především delší sukně. Některé...

Výběr článků

Načítám