Hlavní obsah

Kvůli rozvodu si uříznul penis

– NIKARAGUA

Pětatřicetiletý obyvatel Nikaragui psychicky neunesl odchod své manželky od rodinného krbu. Několikrát se pokoušel spáchat sebevraždu, pokaždé však marně. V sebepoškozování se mu podařilo pouze uříznout si penis.

Foto: Milan Haluška
Článek

Zhrzený José Castillo se v minulosti chtěl oběsit a podřezal si žíly. Pokaždé byl ale zachráněn. Nemohl se totiž smířit se životním karambolem a s rozpadem rodinného života. Jeho drahá polovička ho opustila a vyměnila za jiného partnera.

Penis v ruce

Podle místního tisku, který citoval výpovědi Castillových rodinných příslušníků, si muž na protest alespoň uříznul penis. Poté se odebral na pohotovost v Jinotepe, 46 kilometrů od Manague, se svým pohlavním orgánem v ruce.

Lékařům se však nepodařilo mužovo přirození přišít, napsal zpravodajský server Ananova.

Pacient byl v těžkém stavu hospitalizován. S myšlenkou na smrt si ale pohrává i nadále. Prý prohlásil, že se o sebevraždu pokusí znovu.

Reklama

Související články

Penis sekáčů přežil stamilióny let

"Pavouk" sekáč, který žil před čtyřmi sty milióny let, měl rozmnožovací orgán ve velikosti dvou třetin těla. Toto zjištění učinili ve Skotsku vědci z německé...

Opilý Vietnamec málem přišel o penis

Hádka manželského páru ve Vietnamu skončila u soudu. Vietnamka Nguyen Thi Thu H se totiž ve vzteku vrhla na penis svého partnera a pokusila se mu jeho mužství...

Výběr článků

Načítám