Hlavní obsah

Vzdala šanci na lásku kvůli své váze. Novému příteli, fitness trenérovi, se ale její křivky líbí

Třiadvacetiletá Kanaďanka Brittany Jacquesová prožila několik milostných vztahů, mnohé z nich ale skončily kvůli její váze. Třiadvacetiletá pečovatelka totiž váží přes 116 kilogramů. Když už se vzdávala naděje, pravá láska nakonec přišla. A je jedno, že její vyvolený váží o polovinu méně.

Foto: Profimedia.cz

Matt požádal Brittany po několikaměsíčním vztahu o ruku.

Článek

Brittany Jacquesová nemá postavu modelky, přesto se její křivky některým mužům líbily. Ovšem jen dočasně, než mnozí přešli na nový požadavek – aby zhubla. Když už se vzdávala naděje na jakýkoli fungující a trvalý vztah, potkala na podzim minulého roku na facebooku stejně starého Matta Montgomeryho, osobního trenéra.

„Když jsme spolu začínali komunikovat, oba jsme se vzdávali naděje na lásku. Ale rychle jsme se do sebe zamilovali,” popisuje Brittany pro Daily Mail.

„Zpočátku jsem o tom trochu pochybovala, přece jen jsem potkávala muže, kteří mi brzy začali hrozit rozchodem, pokud nezhubnu. To samozřejmě snížilo mé sebevědomí, a tak jsem se zpočátku i snažila zhubnout. Pak jsem si ale uvědomila, že bych se měnila kvůli názoru na krásu někoho jiného, a to jsem nechtěla,” popisuje dále.

Foto: Profimedia.cz

Jejich váhový rozdíl jim nevadí. Matt by na Brittany nic neměnil, miluje ji takovou, jaká je.

Její postoj najít někoho, kdo by ji miloval takovou, jaká je, se Mattovi velmi líbil. Sám se jí svěřil, že i když on sám chodil s dívkami mnohem štíhlejšími, nebylo to ideální, protože měly své problémy a byly věčně s něčím nespokojené.

„Nebyly to pozitivní osoby, neustále chtěly něco měnit, nebyly se sebou spokojené, a jejich negativní postoje mě táhly ke dnu. Když jsem potkal Brittany a viděl její pozitivní postoj k životu, jak je spokojená se svým tělem, že nechce nic měnit, zaujalo mě to. Nikdy bych ji o nic podobného nepožádal,” popisuje Matt.

Bariatrické rozvody aneb Když rapidní úbytek váhy ničí vztahy

Vztahy a sex

Jakkoli jsou spolu šťastní a neřeší názory okolí, najdou se i tak lidé, kteří jim lásku nepřejí a tvrdí, že by se měli rozejít.

„Všímám si překvapených pohledů, když jdeme po ulici. Většina zlých komentářů ale bývá hlavně na internetu,” dodává Matt.

„Existují mylné představy, že tlustý a hubený člověk spolu nemohou sdílet plnou intimitu, založit rodinu atd. My jsme ale nikdy podobné problémy neměli. Cítíme se šťastní, jací jsme, a jsme rádi, že jsme se potkali,” uzavírá Brittany. Matt ji po pěti měsících vztahu požádal o ruku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám