Hlavní obsah

Při procházkách se psem nemohla dýchat. Shodila přes 40 kilo, je z ní kulturistka

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spouštěčů k tomu, proč se někdo rozhodne pro rapidní změnu životního stylu v souvislosti se snížením hmotnosti, bývají různé. Pro čtyřiatřicetiletou Victorii Holmesovou to byl nový člen rodiny - bígl Alfie. I kvůli němu nakonec zhubla více než 40 kilogramů, navíc se zamilovala do kulturistiky.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Holmesová v době, kdy pracovala v kanceláři.

Článek

Victoria Holmesová před rozhodnutím změnit svůj životní styl vážila 115 kilogramů. Pracovala v kanceláři, její práce byla navíc poměrně stresující, i proto se nestravovala příliš zdravě.

„Prakticky celý den jsem seděla, takže s pohybem to také nebylo slavné. Mnohdy jsem se nemohla dočkat, až si budu moci doma lehnout na gauč, otevřít si lahev vína a dívat se na televizi,” popsala pro server Fox News.

Spouštěčem, kvůli kterému začala uvažovat o své dosavadní hmotnosti, byla chvíle, kdy si s manželem pořídili štěně - bígla Alfieho.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Holmesová v době, kdy pracovala v kanceláři.

„Začala jsem ho brát na procházky a zjistila jsem, že jsem strašně zadýchaná. Věděla jsem, že takhle to dál nepůjde, a tak jsem začala cvičit,” popsala chvíle, kdy se rozhodla ke změně.

Rozlučková party se pro ni proměnila v horor. Po veřejné potupě shodila 36 kilo

Zdraví

Se silnou motivací se vydala do fitness centra, kde díky pravidelnému pohybu a posilování nakonec shodila téměř 45 kilogramů.

Po čase se dokonce přihlásila na maraton, chce se účastnit soutěže v kulturistice, která se stala její novou vášní.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Holmesová poté, co shodila přes 40 kilogramů a začala se zajímat o kulturistiku.

„Kulturistika mě oslovila, protože jsem se chtěla zbavit tuku a přebytečné kůže, které mi zůstaly, a přeměnit je na svaly. Podívala jsem se na pár videí na internetu a rozhodla se, že to zkusím. Je to bláznivý svět, do kterého se ponoříte a musíte se mu plně věnovat,” popsala.

O tom, jak moc se bývalá úřednice zaměřila na nový sportovní režim, svědčí i fakt, že od ledna roku 2019 provozuje i vlastní posilovnu a získala licenci sportovní výživové poradkyně.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám