Hlavní obsah

Luxusní erotická hračka, vibrátor za více než 28 miliónů korun

Novinky, das

Investovat peníze lze do různých věcí. Zatímco někteří miliardáři si libují ve svých sbírkách luxusních vozů, obrazů či starožitností, jiní upřednostňují erotické umění. A to nejen pro své sexuální potěšení, ale i do své cenné sbírky. Právě pro ně je určena jedna z nejdražších erotických hraček vůbec - luxusní vibrátor Pearl Royale od Fornicari za více než 28 miliónů korun.

Foto: Fornicari (2x)

Luxusní vibrátor Pearl Royale

Článek

Vibrátor vytvořil australský klenotník Colin Burn, a to z platiny, kterou zdobí precizně zbroušené růžové drahokamy, bílé diamanty, modré safíry a pravé perly. Vrchní část vibrátoru připomíná královskou korunu, jejíž dominantou je velká perla z jižních moří s křížem. Koruna zároveň slouží jako klíč, jímž lze vibrátor ovládat. Tento klíč lze ale také nosit jako náhrdelník.

Vibrátor je dlouhý 180 mm a v průměru má 30 mm, jedná se tedy o zcela standardní velikost.

Podle skotské obchodnice s luxusními erotickými doplňky Alison Bradfordové se nejedná jen o výstavní kousek, ale i o vysoce funkční vibrační pomůcku. Proto výrobce na svých stránkách uvádí, jak se po použití o vibrátor starat.

Foto: Fornicari

Židle Tally ho je vyrobená z italského sametu, má mosazné nohy a je ozdobená koženými třmeny, stojí cca 330 000 Kč.

Mezi další zajímavosti, které výrobce nabízí, patří např. židle Tally ho, kterou vytvořil umělec Mark Brazier-Jones a která byla použita ve filmu Padesát odstínů šedi.

Velmi ceněn je i tzv. Ben-Wa Chain Collier - kovový řetěz, na jehož koncích jsou kuličky o průměru 21 mm. Lze ho použít jako opasek, náhrdelník, ale i místo Venušiných kuliček. Navrhla ho renomovaná odbornice na erotiku, sexuální antropoložka Betony Vernonová.

Reklama

Výběr článků

Načítám