Hlavní obsah

Luxusní erotická hračka, vibrátor za více než 28 miliónů korun

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Investovat peníze lze do různých věcí. Zatímco někteří miliardáři si libují ve svých sbírkách luxusních vozů, obrazů či starožitností, jiní upřednostňují erotické umění. A to nejen pro své sexuální potěšení, ale i do své cenné sbírky. Právě pro ně je určena jedna z nejdražších erotických hraček vůbec - luxusní vibrátor Pearl Royale od Fornicari za více než 28 miliónů korun.

Foto: Fornicari (2x)

Luxusní vibrátor Pearl Royale

Článek

Vibrátor vytvořil australský klenotník Colin Burn, a to z platiny, kterou zdobí precizně zbroušené růžové drahokamy, bílé diamanty, modré safíry a pravé perly. Vrchní část vibrátoru připomíná královskou korunu, jejíž dominantou je velká perla z jižních moří s křížem. Koruna zároveň slouží jako klíč, jímž lze vibrátor ovládat. Tento klíč lze ale také nosit jako náhrdelník.

Vibrátor je dlouhý 180 mm a v průměru má 30 mm, jedná se tedy o zcela standardní velikost.

Podle skotské obchodnice s luxusními erotickými doplňky Alison Bradfordové se nejedná jen o výstavní kousek, ale i o vysoce funkční vibrační pomůcku. Proto výrobce na svých stránkách uvádí, jak se po použití o vibrátor starat.

Foto: Fornicari

Židle Tally ho je vyrobená z italského sametu, má mosazné nohy a je ozdobená koženými třmeny, stojí cca 330 000 Kč.

Mezi další zajímavosti, které výrobce nabízí, patří např. židle Tally ho, kterou vytvořil umělec Mark Brazier-Jones a která byla použita ve filmu Padesát odstínů šedi.

Velmi ceněn je i tzv. Ben-Wa Chain Collier - kovový řetěz, na jehož koncích jsou kuličky o průměru 21 mm. Lze ho použít jako opasek, náhrdelník, ale i místo Venušiných kuliček. Navrhla ho renomovaná odbornice na erotiku, sexuální antropoložka Betony Vernonová.

Reklama

Výběr článků

Načítám