Hlavní obsah

Kvůli nápoji lásky ukradl motorku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PHNOMPENH

Po uši zamilovaný mladík z Kambodže místo v posteli své vyvolené skončil za mřížemi. Neměl totiž na zázračný nápoj lásky, který chtěl koupit, aby se k němu jeho přítelkyně vrátila, tak ukradl motocykl, jenž chtěl následně zpeněžit. V pátek o tom informovala kambodžská policie.

Foto: Jan Kaše

Do kostela Narození Panny Marie můžete zavítat na komentované prohlídky

Článek

Policejní šéf Soun Phon v telefonickém hovoru pro německou tiskovou agenturu DPA uvedl, že osmnáctiletý Nuon Ra byl zdrcen rozchodem se svou dívkou. V beznaději proto navštívil kouzelníka, který se prohlašuje za specialistu přes lásku a u něhož hledal poslední záchranu. "Čaroděj" jej ujistil, že by mu mohl pomoci, lektvar ovšem "nebude to zadarmo".

"Nuon Ra se svěřil, že ukradl motocykl Nouovi Hornovi, svému 43letému sousedovi, protože neměl peníze, aby si kouzelníkovy služby mohl dovolit. Ten měl dívku přimět, aby se navždy k chlapci vrátila," uvedl Soun Phon.

"Motorka byla zaparkovaná před Hornovým domem s klíčky v zapalování. Nuon Ra byl rozrušen a potřeboval trochu přemýšlet. Chvíli se loudal kolem, až si nakonec na motorku sednul, uviděl klíčky a pak ujel," popsal situaci policista a dodal, že motocykl byl navrácen majiteli. Osud nešťastně zamilovaného Nuona Rae je zatím neznámý, mladík čeká na rozhodnutí soudu.

Reklama

Související články

Zřekl se manželky kvůli krádeži slepice

Albertine, mladá obyvatelka afrického Kamerunu, se náhle ocitla bez střechy nad hlavou poté, co ji z domu vyhodil vlastní manžel. Ten se s ní rozvedl, když...

Výběr článků

Načítám