Hlavní obsah

Jak ženu na schůzce ohromit

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volba partnera pro život nebývá jednoduchá. Byť mnohé dámy tvrdí, že na postavení a bohatství muže tolik nesejde, i tyto faktory hrají významnou roli. Pozvánka na kvalitní koncert nebo do divadla na prvním rande tak automaticky ženu ohromí víc než například obyčejný párek v rohlíku k večeři nebo romantické posezení v parku.

Foto: Profimedia.cz

Pokud žena miluje operu, mohou být lístky na nějaké zajímavé představení tou správnou volbou.

Článek

Rozhodně nejde o to tvrdit, že všechny ženy jsou zlatokopky, jež vedle úchvatného vzhledu partnera zajímá jen jeho konto a luxus, který může nabídnout. Spíš o to pomoci mužům pochopit, jak ženy, mnohdy nevědomky, hodnotí status prvního rande.

Samozřejmě, pokud nemá muž prostředky, je asi zbytečné se zadlužovat a uchvátit třeba drahým lístkem na koncert, který bude pak ještě nějakou dobu splácet. Taková situace by se stejně nedala dlouho tajit a žena by to po prvotní spokojenosti mohla brát jako cílené obelhávání.

Když ale muž má tu možnost ukázat potenciální partnerce, že o ni stojí, a navíc si dá tu práci s netradičním pojetím prvního rande, tak proč toho nevyužít (každý bod se počítá).

Přehled zajímavých tipů, jak ženu na prvním rande ohromit, přinesl server Askmen.

Lístky na filmovou premiéru

Zajít do kina coby první rande není zrovna nějaká novinka, i v tomto směru se dá ledacos vylepšit. Pokud už muž zná (nebo tajně zjistí) alespoň trošku filmový vkus ženy, může ji pozvat na slavnostní premiéru jejího oblíbeného filmu.

Je pravda, že slavnostní premiéry u nás nebývají tak pompézní jako v zahraničí, i tak ale jde o zajímavý zážitek, kde se dá potkat nejedna slavná osobnost.

Luxusní večeře

I večeře jako téma prvního rande není zrovna neotřelý nápad, i tento se dá ale vylepšit a posunout na "vyšší úroveň". Chcete-li zaujmout, zkuste zajistit rezervaci do nějakého nóbl podniku.

Jednou z nevýhod takové luxusní večeře bývá vysoká obsazenost zařízení dlouho dopředu, je tak třeba plánovat. Pokud už takovou večeři muž zvolí, je také vhodné se trošku zorientovat v nabídce podniku, aby se ve snaze zaujmout spíše neztrapnil.

Výstava 

Některé návrhy na první rande nemusí být tak finančně náročné, jak se na první pohled zdají. I taková návštěva galerie se zajímavou výstavou může vyjít levně (v některých případech je vstup dokonce zdarma), a přitom udělá stejný dojem. Stačí tedy zjistit, jaký styl žena upřednostňuje, a pak už jen vyrazit.

Opera

Zajímavým překvapením na prvním rande mohou být lístky do opery. I když se návštěva takového představení spojuje spíše se smetánkou, i pro obyčejné smrtelníky může znamenat velký zážitek. Jedinou překážkou může být vyšší pořizovací cena lístků a samozřejmě nutný dress code.

Taneční lekce 

Snad každá žena miluje tanec. A co je lepšího než tančit se svým partnerem. I když muž zrovna neholduje tanečnímu trdlování na parketu, ale má chuť se učit něčemu novému, a přitom by rád potěšil potenciální partnerku, je ideální volba předplatné na společné lekce tance.

Kromě nových dovedností se tak pár lépe pozná a také určitě zažije spoustu legrace.

Testování vína 

Zajímavou volbou může být i návštěva ochutnávky vín, pokud tedy partnerka víno upřednostňuje. Je ale vhodné trošku zabrousit do tajů lahodného moku, aby pak muž při případném dotazu partnerky na nějaký výraz jen nekroutil hlavou, že neví.

Pozor také na přílišné ochutnávání, i po několika malých dávkách se můžete dostat do nálady. Abyste pak v důsledku lehké opilosti neprovedli (nebo neřekli) něco, čeho byste třeba litovali.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám