Hlavní obsah

I pánové mají erotogenní body. Možná budete překvapeni kde

Novinky, ald

Zatímco ženský bod G se skloňuje ve všech pádech, o pánských erotogenních zónách se příliš nemluví. Přitom existuje nejméně sedm bodů, které vedou k silnému a neutuchajícímu orgasmu.

Foto: Profimedia.cz

O pánských erotogenních zónách se příliš nemluví

Článek

Zaměřte se během sexuálních hrátek také na mužské erotogenní body. Jejich stimulací můžete docílit nejen vzrušení, ale také následného orgasmu.

1. F bod

Pod písmenkem F se schovává slovo frenulum, odborný název pro uzdičku penisu. Frenulum je část kůže, která spojuje předkožku s žaludem. Právě toto místo je bohaté na nervová zakončení, a tak je někdy srovnávané s ženským klitorisem. „Zkuste se během orálního sexu zaměřit jazykem na tuto oblast,“ radí Claire Cavanahová, spoluautorka knihy Moregasm, pro Shape. Zároveň dodává, že si s uzdičkou penisu mohou pohrávat i vaše prsty. Největšího napětí ale docílíte, když klasický orální sex budete jemně narušovat právě stimulací F bodu.

Sexuolog Jaroslav Zvěřina: Orální sex je příjemné zpestření i riziko

Vztahy a sex

2. Chodidlo

Může to znít neuvěřitelně, ale mužská chodidla se doopravdy řadí k další erotogenní zóně. „Muži mají relativně vyšší koncentraci nervových zakončení v chodidlech než ženy,“ vysvětluje Mark Michaels spoluautor knihy Partners in passion. Jeden ze zásadních akupresurních bodů nalezneme přímo na středu chodidla. Jeho jemným stlačením dochází k posilnění průtoku krve, což následně vede k většímu zapojení partnera do hry.

Tento erotogenní bod můžete využít během předehry. Vezměte si horký ručník, do kterého zabalte partnerova chodidla. Po krátkém zahřání masírujte nohy tak, až se dostanete ke zmiňovanému bodu. Právě u něj se zdržte co možná nejdéle, jemně ho masírujte a nebojte se zapojit také krouživé pohyby.

3. Palec

Mužská ruka v sobě také ukrývá erotogenní zónu, kterou nalezneme na palci. Jeho sání může připomínat orální sex s penisem, což v partnerovi následně vzbuzuje touhu a vášeň. Hrátky s palcem jsou ideální pro předehru. „Dívejte se mu do očí, líbejte ruce a následně se zaměřte na palec. Tato předehra může být příslibem vášnivé noci,“ navrhuje Michaels. Nebojte se při hledání erotogenních míst zabrousit i mimo intimní partie, vyplácí se to!

Top 10 mužských sexuálních fantazií

Vztahy a sex

4. Záhyb zadečku

Místo, přesněji záhyb, kde na horní část stehna navazuje zadeček, se taktéž řadí mezi významné erotogenní zóny. Způsobů, jak se záhybem pracovat, je mnoho. Některé ženy záhyb zadečku pouze přejíždějí bříšky prstů, jiné se nebojí zapojit jazyk. Pokud chcete experimentovat, pak líbejte jeho záda, přičemž pomalu sjeďte až k této oblasti. Následně záhyb jemně sajte. Celá stimulace erotogenního místa ale záleží na vašich i partnerových preferencích.

5. Křížová kost

V křížové kosti se nacházejí nervy, které jsou spojeny s pohlavními orgány. Ve výsledku to znamená, že stimulace těchto nervů může vyslat signály do mužských „míst“. Pokud se rozhodnete pro stimulaci křížové kosti, pak nejlépe uděláte, když svého partnera v této oblasti namasírujete. V ideálním případě zvolte sekavé pohyby, díky kterým budete stimulovat všechny důležité body.

Sexuolog Jaroslav Zvěřina: Když to pánům jde příliš rychle

Vztahy a sex

6. Bradavky

Najdou se muži, kteří nemají rádi doteky bradavek. Pokud ale žijete s partnerem, kterému to nevadí, pak se jeho bradavkám náležitě věnujte. Je jenom na vás, zda budete bradavku sát, jemně kousat nebo třeba masírovat bříšky prstů. Všechny úkony mohou vést k silnému vzrušení, a to nejen na straně partnera. Michaels také doporučuje, abyste na mužskou bradavku nejprve položila kostku ledu, a teprve poté si s bradavkami hrála. „Stáhnutí bradavek kvůli chladu zvyšuje sexuální prožívání,“ dodává.

7. Šourek

Stejně jako stimulace bradavek není pro každého pána, ani hrátky se šourkem se nemusí líbit každému. V případě, že vám partner dovolí, abyste se šourku věnovala, zaměřte se především na linii uprostřed, která připomíná šev. Jeden z nejsilnějších prožitků navodíte tak, že se napijete horkého čaje a následně po švu přejedete teplým jazykem. Partner se naprosto ztratí v nových a silných pocitech, které zákonitě přispějí k silnému orgasmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám