Hlavní obsah

Bude rodit děti, dokud nepovije dvojčata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DENTON

Jednačtyřicetiletá Helen Ogilijevová z Dentonu v americkém Manchesteru je pevně rozhodnutá přivést na svět dvojčata. Přestože již s manželem vychovávají devět dětí, žena prý bude rodit do té doby, než se její sen vyplní. Informaci přinesl internetový server Daily Mail.

Foto: MHF F.L.Věka (archiv)

Gabriela Demeterová a Pavel Černý v kostele sv. Václava v Dobrušce.

Článek

Ogilijevová je právě v pátém měsíci svého desátého těhotenství a tvrdí, že klidně povije ještě několik dalších potomků, než se jí podaří porodit dvojčata.

"Dvojčata mě vždy fascinovala," vysvětlila několikanásobná matka, která se stará o děti ve věku od jednoho do jednadvaceti let.

"Nemohu uvěřit, že po tolika těhotenstvích se mi ještě dvojčátka nenarodila," posteskla si žena.

Opět bez úspěchu

Poslední vyšetření ultrazvukem u lékaře však potvrdilo, že se ani tentokrát její tužby nenaplní. "Byla jsem zklamaná, když jsem na posledním snímku viděla jedno dítě," řekla Ogilijevová.

Čtyřiačtyřicetiletý manžel Stuart je zřejmě se silami u konce. Doufá, že s pokusy o dvojčata už je konec. "Pokaždé se nám narodilo jedno dítě, žena už mi slíbila, že toto bude poslední," uzavřel.

Reklama

Související články

Porodila vlastní vnoučata

43letá Indka se stala matkou svých vlastních vnoučat a zároveň babičkou svých dětí. Za 26letou dceru, které chybí děloha, totiž prodělala těhotenství...

Výběr článků

Načítám