Hlavní obsah

Brity láká sex na veřejnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Časopis FHM provedl zajímavý výzkum, který se zabýval sexuálními radovánkami na veřejných prostranstvích. Podle nashromážděných statistických údajů měla více než polovina obyvatel Velké Británie ve svém životě alespoň jednou pohlavní styk na veřejnosti, napsal zpravodajský server Ananova.

Foto: Renáta Polišenská
Článek

"Lidé hledají vzrušení a adrenalin ve všech oblastech svého života," vysvětlila sexuoložka Denise Knowlesová. "Vědomí, že mohou být přistiženi, vždy bylo zakořeněno v jejich fantazii a představivosti."

Hlasujte v anketě pod článkem:
Měl/a jste již sexuální styk na veřejném místě?

Průzkum rovněž ukázal, že šestapadesát procent obyvatel Velké Británie již bylo svému partnerovi nevěrných.

Nevěry prý přibyde

Sexuoložka Knowlesová podotkla, že vysoký počet nevěrníků není nijak překvapující. "Je jasné, že se zahýbání v posledních letech dost rozšířilo. Lidé mají čím dál tím více příležitostí," řekla a dodala, že nyní je postoj k sexu a nevěře více uvolněný. "To znamená, že lidé budou nevěrnější čím dál tím častěji," domnívá se Knowlesová.

Třetina žen navíc přiznala, že občas předstírá orgasmus. K prvnímu pohlavnímu styku v šestnácti letech či dříve se dále přihlásila třetina mužů a 38 procent Britek.

Anketa

Měl/a jste již sexuální styk na veřejném místě?
Ano, ale jen jednou
19,8 %
Ano, vícekrát
52,2 %
Ne, nikdy
28 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1771 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Gayové měli sex v parku na stromě

Dva obyvatelé New Yorku, oba homosexuálové, se minulý týden ve čtvrtek po dobu téměř pěti hodin bezostyšně oddávali sexuálnímu skotačení na stromě v Central...

Orální sex prožívá renesanci

Současné výzkumy odhalují u obyvatel České republiky stále větší oblibu orálního sexu, který prožívá novodobou renesanci. Zkušenosti s orálním sexem přiznává...

Nejvíce sexu si užívají majitelé bavoráků

Majitelé vozů značky BMW podle statistik souloží nejčastěji ze všech řidičů - v průměru 2,2krát za týden. O moc hůře na tom nejsou ani majitelé automobilů...

Výběr článků

Načítám