Hlavní obsah

Nizozemští milenci souložili na kapotě policejního vozu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAAG

Nizozemská policie zadržela milenecký pár, který se rozhodl, že vykoná pohlavní styk na kapotě jednoho z policejních vozů. Milenci pocházející z města Groningen později vysvětlili, že si nevšimli, že ve stejnou chvíli seděli v autě dva strážníci.

Článek

Jeden ze dvou svědků vyšel z auta a požádal rozdováděné milence, aby styk přerušili a místo opustili. Pětadvacetiletý muž však odmítl na výzvu reagovat, naopak policistům nadával. Ti jej proto zatkli, napsal deník Het Laatste Nieuws.

Jeho třiatřicetiletá partnerka byla rovněž zadržena poté, co se pokusila zabránit v odjezdu vozu, který jejího přítele odvážel na policejní stanici.

"Zákon přímo neříká, že se nemůžete milovat na kapotě policejního auta. Ale policisté museli svou povinnost vykonat. Kdyby oba milenci odešli, když o to byli požádáni, nic by se jim nestalo," uvedl k případu policejní tiskový mluvčí.

Reklama

Související články

Opuštěná manželka odmítala slézt z kapoty

Kuriózní hádka se rozpoutala mezi manžely původem ze Srbska, kteří bydlí ve švýcarském kantonu Bale-Ville. Když se muž do svého bývalého domu vracel,...

Výběr článků

Načítám