Hlavní obsah

Opuštěná manželka odmítala slézt z kapoty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BALE

Kuriózní hádka se rozpoutala mezi manžely původem ze Srbska, kteří bydlí ve švýcarském kantonu Bale-Ville. Když se muž do svého bývalého domu vracel, aby si odnesl své věci, jeho někdejší partnerka se mu v odchodu snažila všemožně zabránit. Usadila se na kapotě jeho vozu v domnění, že se muž nerozjede.

Foto: Radka Miloševská

Některá cvičení na paměť a pozornost vyžadovala týmovou spolupráci pacientů.

Článek

Mýlila se - její manžel neváhal a pomalu vyjel k nejbližší policejní stanici. Vůbec mu přitom nevadilo, že má rozřezané pneumatiky, o což se postarala jeho choť, když si balil věci. V nestřeženém okamžiku se chopila kuchyňského nože a všechny je poškodila.

Na stanici však bylo zavřeno, muž se tam totiž vydal brzy ráno v době, kdy ještě policistům nezačala pracovní doba.

K sobě se nevrátí

Muž ničeho nedbal a v cestě pokračoval. Žena se nebezpečnou jízdou  odradit nedala a z kapoty vozu neslezla. Na podivnou pasažérku upozornili policii kolemjdoucí, kteří auto zahlédli.

Manželé se rozešli teprve před deseti dny. Dosud existovala možnost, že se dají opět dohromady. Po bláznivé jízdě se ale pravděpodobně nebudou moci vzájemně ani vystát.

Reklama

Související články

Společná dovolená manželství neprospívá

Manželské páry se nejčastěji hádají na dovolených, kde by naopak měli svůj vztah upevňovat. Po důvodech roztržek pátrali odborníci z hamburského ústavu...

Při hádce nakousnul své manželce ucho

Němečtí manželé, kteří spolu již půl roku nežijí, se chtěli udobřit. Nevyšlo jim to. Veškeré úsilí zmařil muž, který své bývalé milé prokousnul ucho....

Při hádce zaútočil na milenku aligátorem

Obyvatel Floridy se na svou přítelkyni, s níž se zrovna hádal, vrhnul s aligátorem dlouhým asi jeden metr. Žena přivolané policii uvedla, že se jí nejprve...

Výběr článků

Načítám