Hlavní obsah

Co by měly vědět ženy, které si něco začnou se ženatým mužem

Novinky, bok

Být označena, či přímo přistižena a odhalena jako milenka ženatého muže není věc, o kterou by se ženy cíleně snažily. A přesto - každý den si mnohé z nich začínají románky právě se zadanými muži. A málokterá tuší, do čeho se vůbec pouští a co ji čeká.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Být milována mužem, se kterým by mohla sdílet své sny, přání, založit rodinu. O tom sní skoro každá žena při navazování vztahů - a nezáleží přitom, zda je její vyvolený v danou chvíli svobodný jako ona, nebo je již někde zadaný. Ale podle odborníků by záležet mělo.

I když sní všechny dámy o tom samém, to, zda se jim jejich sny vyplní, a co jim románek s daným mužem do života přinese, může v případě svobodného a zadaného partnera představovat dvě zcela rozdílné roviny.

V případě, kdy se žena stane tou, která začne rozvracet jiný vztah, by si měla uvědomit, že ji rozhodně čeká těžší cesta. A ne vždy po ní dojde k vysněnému cíli.

Lidé někdy lžou, aby dostali to, co chtějí

Jakkoli je zadaný muž v novém románku upřímný a cokoli naslibuje, je třeba si uvědomit, že ne vše musí být nutně pravda. Lidé občas lžou, aby v danou chvíli dostali to, co zrovna chtějí.

Rada pro ženy je v tomto případě jednoduchá - zjistěte si, jak je na tom ve skutečnosti jeho manželství, uvádí server Yourtango. Je třeba brát v potaz, že člověk, který někoho jiného vědomě podvádí, nemusí být objektivním zdrojem informací.

Příčina aféry není mnohdy taková, jak se na počátku zdá 

Důvodů k milostné aféře, kterou daná žena reálně prožívá, je celá řada, a ne všechny musejí být její vinou. Málokdo například ví, že to, že je muž schopen zároveň milovat svou stávající ženu i milenku, může mít v sobě zakořeněno již dlouho jako zkušenost z vlastního dětství.

Stejně tak mohou být „neviditelné” potíže na straně legitimní partnerky, kvůli kterým si muž našel jinou. Ne vždy tak musí být nutně milenka tou jedinou zlou v milostném trojúhelníku.

Nevěra páchá škodu, i když dávno skončí

Být v pozici ženy rozvracející rodinu není nic příjemného. I když ale vztah skončí a nevěrník se vrátí zpět ke svému (možná nešťastnému) manželství, neznamená to, že nevěra jako taková nebude jeho oficiálnímu vztahu dále ubližovat.

Nejspíše bude, jak dodává vztahový odborník Jerry Wise. O to víc v případě, že muž svou milenku opravdu miloval, ale i přesto cítil potřebu na obnově pošramoceného manželství zapracovat.

Reklama

Související články

Nevěra - odlišnosti v podání ženy a muže

Záletnictví bývá často přisuzováno hlavně mužům. Přesto není ničím výjimečným ani u žen. Podle statistik je poměr nevěrníků a nevěrnic zhruba 60 ku 40. Ale...

Povolání, která zvyšují riziko nevěry

Nevěra zasahuje do stále většího procenta partnerských vztahů. Důvodů, proč se tak děje, existuje celá řada. Stejně tak existují i různé formy nevěry. Jeden...

Výběr článků

Načítám