Hlavní obsah

Jak poznat, jestli má váš letní románek šanci na přežití

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto k milostným románkům přímo vybízí. Co se s nimi ale stane, když začne ubývat horkých nocí a začnou přicházet ranní mrazíky? Zjistěte, jestli má vaše láska šanci na přežití, nebo se jen jednalo o chvilkové pobláznění či bezhlavý úlet.

Foto: Profimedia.cz

Prázdniny přímo svádí k letním románkům.

Článek

Také jste si letos z dovolené kromě nových zážitků přivezla i novou lásku? Přečtěte si několik následujících indicií, které vám napoví, zda vaše láska neuschne stejně rychle jako podzimní spadané listí.

Nebyla jste jediná z hotelu

Pokud jste se na dovolené opravdu zamilovala a neberete svou lásku jen jako pouhý úlet, je zapotřebí se ujistit, že váš protějšek to vidí stejně. Dvojitá ostražitost se vyplatí o to víc, pokud se jedná o animátora či někoho z místního personálu, kteří se pokaždé na turistky sesypou jako vosy na med.

Nezajímá se o společnou budoucnost

Ráda básníte o společné budoucnosti, ale vaše láska pokaždé přivede řeč na něco jiného, případně hodí zpátečku? Pak je třeba zpozornit. Nejspíš se z jeho strany jedná jen o úlet a nemá žádnou snahu ve vztahu na dálku pokračovat.

Intuice bijící na poplach

Intuici není radno podceňovat, a to zejména, co se vztahů týče. Ne nadarmo se navíc říká, že první dojem neklame. Vzpomenete si, jaký byl ten váš?

Ve znamení přetvářky

Hádky ke vztahům patří - pokud je ten váš zalitý sluncem a možná i pár margaritami, uvědomte si, že je to pouze iluze, která s příjezdem z dovolené může obrátit o 180 stupňů. Na dovolené máme tendenci odkládat veškeré starosti a povinnosti, a proto je navazování vztahů daleko snazší a vše se nám zdá růžovější, než ve skutečnosti je.

Někdy se tak i může stát, že po navrácení do reality vám budou některé partnerovy vlastnosti připadat naprosto nepraktické a odpuzující.

Špatné načasování

Ať už je vaše láska jakkoli intenzivní, nezapomeňte na to, co jí předcházelo. Je totiž dost možné, že se váš protějšek jen snaží vyrovnat s nedávným rozchodem a váš vztah mu slouží pouze jako náplast na bolavé srdce.

Reklama

Výběr článků

Načítám