Hlavní obsah

Francouzi nejsou zdaleka tak zdatní milenci, jak se o nich míní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli něco Francouzům skutečně nechybí, pak je to sebevědomí. Zvlášť pokud se jedná o jejich milostný um. Pětašedesát procent z nich tvrdí, že ví dost o ženské anatomii, o ženských potřebách a touhách, takže je umějí dokonale uspokojit. Podle Francouzek je tomu ale zcela jinak. Uspokojit je dokáže necelá polovina z nich.

Foto: Profimedia.cz

Francouzští muži jako skvělí milenci jsou mýtus.

Článek

Ve skutečnosti tak polovina mužů chvástajících se znalostmi ženské anatomie neví, kde by měla hledat G bod a celá čtvrtina nedokáže ani lokalizovat správně poštěváček neboli klitoris. Pětina francouzských mužů se pak vymlouvá na to, že G bod je u každé ženy jinde. Třetina mužů odpovídá výmluvou také na otázku, kde mají ženy erotogenní zóny. „Každá jinde,“ tvrdilo třiatřicet procent mužů v průzkumu společnosti Soft Paris.

S názorem, že na velikosti záleží a že orgasmu dosáhne žena jen penetrací do vagíny, souhlasí jen čtyři procenta mužů. Což odpovídá počtu nadprůměrně vybavených pánů. S tímto názorem však rozhodně souhlasí celá pětina žen.

Z průzkumu také vyplývá, že téměř čtvrtina Francouzek vůbec nemasturbuje, zatímco muži si myslí, že to alespoň občas dělají všechny.

„Výsledky jsou velmi překvapující. Zdá se, že mezi oběma pohlavími stále nedochází ke komunikaci o sexu a že existují obrovské rozdíly mezi tím, co si myslí muži a co ženy. Ženská sexualita je mnohem složitější, než jsme si mysleli… a muži to stále nepochopili,“ uvedla mluvčí společnosti Soft Paris prodávající erotické spodní prádlo a pomůcky.

Reklama

Související témata:

Související články

Tajemství ženského vyvrcholení

Ne každá žena byla obdařena darem pro okamžité a pravidelné vyvrcholení. Je určité procento žen, které se pravidelně potýká s problémem, že orgasmus nemají...

Výběr článků

Načítám