Hlavní obsah

Zamilujte si stylové a funkční vesty, trend letošního roku

Novinky, Linda Humlová

S postupným ochlazováním přichází čas na vrstvení. Využijte proto letošního trendu číslo jedna a zařaďte do svého šatníku vestu, která působí nejen stylově, ale navíc také báječně hřeje. Jakou si vybrat a s čím ji nosit?

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídka značek Dior, Prada a Hermés

Článek

Vesty se objevily v mnoha nových kolekcích luxusních značek, jako jsou Dior, Hermés, Prada či Gianni, a to je pasovalo mezi horké trendy letošní sezony. Na rozdíl od jiných módních výstřelků jsou navíc vesty praktické a snadno kombinovatelné.

Báječně se hodí do chladného počasí, protože udržují střed těla v teple, a to zejména, pokud vsadíte na vlněný či kašmírový model. Tyto přírodní materiály mají totiž skvěle hřejivé vlastnosti, a to i v případě, že zvolíte model z tenkého úpletu.

Jaké materiály v zimě spolehlivě zahřejí

Styl

Jak vestu nosit?

Pod vestu si můžete obléknout téměř cokoliv, a to zejména v případě, pokud sáhnete po modelu v neutrálních barvách, které se snadno kombinují s ostatními kousky garderoby.

Skvěle vypadá například kombinace béžové či šedé vesty s obyčejnou bílou košilí či halenkou a koženými kalhotami. Celek můžete doplnit elegantní kabelkou ve výrazné červené barvě, ke které můžete sladit manikúru či rtěnku.

Foto: archiv firem

Halenka, s.Oliver, 1399 Kč. Vesta béžová, H&M, 749 Kč. Vesta, m by M (prodává Zalando), 1920 Kč. Kalhoty, s.Oliver, 1699 Kč. Kabelka, Furla, 9600 Kč. Boty, CCC, 1899 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Dior

Vestu můžete nosit také na ležérní způsob společně s rolákem v podobném, či naopak kontrastním odstínu, a džínami. Na nohy pak stačí nazout kotníčkové boty. Pro preppy look (styl oblékání studentů elitních škol) zkombinujte vestu s košilí, cigaretovými kalhotami či plisovanou sukní, mokasínami či bílými teniskami.

Uhlazený a prudce elegantní, takový je preppy styl

Styl
Foto: archiv firem

Vesta béžová, Cream (prodává Zalando), 1110 Kč. Vesta světle modrá, Karen by Simonsen (prodává Zalando), 2860 Kč. Vesta tmavě modrá, NU-IN (prodává Zalando), 1200 Kč. Sukně, Marks & Spencer, 529 Kč. Boty, Högl, 5199 Kč.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Stylová perka. Boty s bohatou historií

Chelsea boots neboli perka, jak se této obuvi říká, jsou trendem už několik dekád. Za svůj název vděčí skupině Beatles. Díky svému minimalistickému...

Teddy coat: Zamilujte se do medvědího objetí

Noci se prodlužují, dny zkracují a ochlazují. Nepodceňte proto výběr oblečení a předejděte nachlazení ve stylovém, ale hlavně hřejivém teddy coatu. Tento...

Výběr článků

Načítám