Hlavní obsah

Victoria Beckhamová se stane tváří Emporia Armani

– LONDÝN

Britská popová zpěvačka Victoria Beckhamová se stane novou tváří značky Emporio Armani. Manželka fotbalové ikony Davida Beckhama a členka někdejší slavné dívčí skupiny Spice Girls bude účinkovat v reklamní kampani na novou kolekci spodního prádla jaro/léto 2009.

Foto: Profimedia.cz

Pro Armaniho pracují už oba manželé Beckhamovi.

Článek

Horkou novinku vedl na svých internetových stránkách prestižní módní časopis Vogue. "Kdo jiný by mohl lépe zahájit naši novou globální kampaň na spodní prádlo Emporio Armani? Victoria je módní ikona, dynamická dáma, jejíž vliv a uznání významně přispěje k propagaci dámského prádla naší značky," komentoval Giorgio Armani podepsání nové smlouvy s Beckhamovou.

Beckhamovi propagují stejnou značku

Mužské spodní prádlo u stejné značky propaguje manžel Beckhamové David. Hráč Los Angeles Galaxy a bývalý kapitán anglické reprezentace podepsal loni na podzim s Armanim tříletou smlouvu na 20 miliónů liber (758 miliónů korun) za účinkování v reklamní kampani na novou kolekci.

Jenže světová finanční krize nejspíš dopadla už i na Emporio Armani a Victorii nabídla firma o osm miliónů méně. Manželka slavného fotbalisty však kývla i na tuto částku a za odhalování pro Armaniho si v korunách připíše na účet více než 360 miliónů.

„Získat takovou příležitost pracovat s Giorgiem Armanim je ohromující. Nesmírně ho respektuji,“ prohlásila po podpisu smlouvy Victoria Beckhamová.

Čtyřiatřicetiletá zpěvačka se už stala modelkou magazínu Vogue. Objevila se na na titulní stránce dubnového vydání jeho britské mutace, kde byla vyfotografována s diamanty, které dostala od svého manžela. Pózovala také pro reklamu v kalifornském Malibu fotografům Mertu Alasovi a Marcusovi Piggottovi.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám