Hlavní obsah

Victoria Beckhamová se objeví nahá na tričku módního návrháře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Victoria Beckhamová se nechala nafotit zcela nahá. Její obnažené tělo se objeví na tričku předního návrháře Marka Jacobse, který mimo jiné pracuje jako hlavní návrhář v módním gigantu Luis Vuitton. Nahá Posh Spice bude na tričku jeho vlastní charitativní kolekce Jacobs pro jaro a léto 2008.

Článek

Beckhamová je čtvrtou v pořadí, která se nechala nafotit nahá pro Jacobsovu charitu. Výtěžek z prodeje triček putuje na výzkum rakoviny kůže. V roce 2006 krásky Julianna Moorová, Dita Von Teese a Naomi Campbellová svými nahými postavami pomohly k zisku třiceti tisíc liber, asi 1,1 milioónu korun.

„Victoria miluje Markovu práci, ale moc se necítila sebevědomě pro nahé focení. Marc ale dal vše do toho, aby ji přesvědčil. Když se dozvěděla, pro jak velkou věc to bylo, věděla, že nemůže odmítnout. Obrázek, který ona a Marc vybrali, je okouzlující. Sexy, ale decentní,“ prozradil zdroj blízký Beckhamové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám