Hlavní obsah

Trendy tip na letošní podzim: Kostkovaná bundokošile

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S trendem košilových bund jste se mohla seznámit už loni na podzim. Svrchníky ve stylu košile se staly tak oblíbenými, že je letos najdete napříč kolekcemi různých značek. Jakou si vybrat a jak ji kombinovat se zbytkem oblečení, které vám visí ve skříni?

Foto: archiv firmy

Košile, Cellbes, 999 Kč

Článek

Pokud byste si letos do svého podzimního šatníku měla pořídit jen jednu věc, měla by to být kvalitní vlněná košile. Tento trendy kousek je totiž nejen stylový, ale také dobře nositelný a opravdu praktický. Ať už zvolíte variantu těsně pod hýždě, nebo až po kolena, uvidíte, že ji nebudete chtít sundat.

Nejčastěji se můžete setkat s oversize modely z pevnější hřejivé tkaniny, nebo se zateplenými prošívanými kousky. Barvám dominují převážně neutrální a zemité odstíny, ale také pastelové a typicky podzimní tóny. Hitem jsou zejména kostkované modely.

Foto: archiv firem

Zleva košile: Lindex, 1499 Kč. H&M, 949 Kč. S.Oliver, 3999 Kč. H&M, 1499 Kč. H&M, 999 Kč

Co nesmí chybět v pánském podzimním šatníku

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Chtěla byste si košilový svršek pořídit, jenže nevíte, co si k němu obléct? Nejlépe si rozumí s ležérním a sportovním stylem oblékání, fantazii při kombinování se meze nekladou.

Košile si bude báječně rozumět s džínami a obyčejným tričkem. Pokud svůj outfit budete chtít vyšperkovat, zkombinujte košili s koženkovými kalhotami do pasu a módním crop-topem. Na nohy pak nazujte klasická černá perka nebo šněrovačky. Prodlouženou variantu lze nosit rovněž jako šaty, stačí přidat punčochy a pásek.

Foto: archiv firmy

Všechny košile, Cellbes, 999 Kč

Šmrncovně vypadá také kombinace košilové bundy a mikinových nebo koženkových šatů, pod které si vezmete teplejší punčochy, případně úzké legíny.

Foto: archiv firem

Zleva košile: Marks & Spencer, 2199 Kč. H&M, 999 Kč. S.Oliver, 2499 Kč. Philosophy (prodává Zalando), 23 760 Kč. Marks & Spencer, 2199 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Lindex

Reklama

Související články

Podzimní streetstyle z New Yorku

Od středy 8. do neděle 12. září probíhal v americkém New Yorku tamější týden módy. Akce láká každoročně velké množství milovníků nových trendů z celého světa....

Výběr článků

Načítám