Hlavní obsah

Tajemství štíhlých těl celebrit odhaleno

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při pohledu na fotky, kde pózují v upnutých šatech, se musíme ptát, čím to může být, že slavné tváře mají postavu jako ze žurnálu. Jejich tajemství jsou ale velmi jednoduchá. Tkví totiž ve velmi snadných tricích, neustálém odříkání, ale i ve světoznámých dietách.

Foto: Profimedia.cz

Megan Foxová se kvůli štíhlé linii úplně vzdala mléčných výrobků.

Článek

Samozřejmě je pro celebrity daleko jednodušší vypadat ve světlech reflektorů skvěle, protože je to zkrátka a dobře jejich práce a také mají luxus v tom ohledu, že diety a cvičení u nich jsou na denním pořádku.

Odhalte i přesto tajemství dokonalých křivek slavných hereček, zpěvaček, ale třeba i vévodkyně Kate Middletonové.

Dieta podle krevních skupin

V tomto případě jdou kila dolů na základě potravin, které je údajně vhodné konzumovat podle vlastní krevní skupiny. Ty jsou velmi specifické a vynálezce diety Dr. Peter D´amo je přesvědčen, že pro určitý typ krve je nutné specifikovat jídla, která pomohou k vytoužené postavě.

Tento způsob už měl pomoci zhubnout a zlepšit zdraví miliónům lidí na celém světě. Mezi příznivkyně patří například zpěvačka Cheryl Cole.

Foto: Profimedia.cz

Cheryl Cole

Milováním proti nadváze

Jedna z nejslavnějších maminek světového showbyznysu, Kim Kardashianová, musela podle svých slov z jídelníčku po porodu absolutně vyškrtnout lepek, cukr a veškeré mléčné výrobky. Její tajemství ale nespočívá v žádné drastické dietě.

S otcem svého dítěte, slavným producentem Kanye Westem, shazují poporodní kila společně. A to velmi příjemným způsobem, kterým je každodenní milování. Svorně tvrdí, že se dají shodit tři kilogramy za týden.

Královské hubnutí pomocí bílkovin

Vévodkyně z Cambridge je dobře známá svou dokonalou postavou. A to jak před narozením dědice britského trůnu prince George, tak i po něm. Všeobecně se ví, že Kate drží tzv. Dukanovu dietu. Strava je na bázi bílkovin, obsahuje seznam více než stovky povolených potravin a má čtyři fáze.

V první se konzumují kvanta již zmíněných bílkovin, druhá ale zahrnuje i něco málo sacharidů. Při třetí fázi, kdy se váha stabilizuje, jsou povoleny například těstoviny či pečivo. A nakonec se smí konzumovat vše z předepsaných potravin, jen jednou týdně se dodržuje proteinový den, díky němuž údajně nedochází k jojo efektu.

Mléko? Už nikdy víc

Hvězdná kráska s uhrančivým pohledem Megan Foxová porodila svého syna Noaha v září roku 2012. Téměř okamžitě po porodu, když se ukázala na veřejnosti, jako by se po porodních kilech slehla zem. Její největší tajemství? Absolutně se vzdala všech mléčných výrobků.

Foxová na zvědavé otázky ohledně své mléčné diety odpovídá stručně: „Pokud chcete přibrat, jezte je. Ale váha vám půjde rychle dolů ve chvíli, kdy se jich úplně vzdáte.“

Ultra zdravá strava

Victoria Beckhamová je častokrát obviňována ze své příliš štíhlé, až anorektické postavy. Způsob, jakým si ji udržuje, se ale zdá být velmi zdravý. Alkalická dieta, kterou zpěvačka z dívčí skupiny Spice Girls obdivuje a dokonce podle ní i vaří, obsahuje dokonce i víno nebo pizzu.

Ve zkratce se ale skládá z ultra zdravých potravin, jako jsou saláty, ořechy, atd. Naopak se vyhýbá nezdravým smaženým jídlům, čokoládě a sladkým limonádám.

Sacharidy jsou prý zlo

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Barbadoská zpěvačka Rihanna je uznávanou umělkyní, spousty jejích fanoušků ji ale obdivují i pro její krásné, štíhlé a vypracované tělo. Za to vděčí pravidelnému a přísnému pitnému režimu, vaječným bílkům a závislosti na čerstvé zelenině. Sladkosti nahradila ovocem a veřejně prohlašuje, že největší zlo jsou pro ni sacharidy.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejlevnější dietou je litr vody denně

Pitná voda zvyšuje výdej energie z těla, díky ní se navíc cítíme sytější, tudíž toho k jídlu nespořádáme tolik. Kdo jí vypije více, má větší šanci na zhubnutí....

Proč mnohé diety selžou během jediného týdne

Málokdo se bohužel může pochlubit tím, že jeho aktuální váha v průměru odpovídá požadovaným normám. Více lidí spíše trápí nadváha, často i obezita. Ač...

Výběr článků

Načítám