Hlavní obsah

Svetrové šaty čtyřikrát jinak

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že jsou šaty na podzim a v zimě tabu? Ale vůbec ne. Sice dávno odzvonilo lehkým, vzdušným materiálům, nicméně to neznamená, že se šaty v chladném počasí nedají nosit. Oblečte je v nejrůznějších barvách od černé přes šedou, růžovou či bílou.

Foto: Profimedia.cz

Pletené šaty jsou velmi pohodlné. Skvěle se kombinují se zimními doplňky.

Článek

Černá mamba

Vsaďte na klasiku v podobě černých, přiléhavých šatů s malým stojáčkem. Dolaďte o silonky, na které případně oblečte ještě roztomilé silonové podkolenky s mašličkami. Do chladnějšího rána vykročte v kotníkových kozačkách s kožíškem a vypasovaném kabátě s páskem v pase. K červené bordó kabelce přes rameno slaďte károvanou velkou šálu.

Foto: Archiv firem

Boty, Humanic, 1799 Kč. Kabát, Mohito, info o ceně v obchodě. Šaty, H&M, 949 Kč. Šála, New Yorker, 399 Kč. Kabelka, New Yorker, 219 Kč. Silonky, Calzedonia, info o ceně v obchodě.

V zajetí barev

Zima není nudná a rozhodně není důvod při vrstvení svršků zapomínat na barevné doplňky. Pokud oblečete volné šaty s širokými rukávy, dolaďte pytlovitý střih přitažlivými kozačkami nad kolena s menším, stabilním podpatkem. V šedé dále pokračujte, co se týče barvy kabátu. V barevnosti doplňků se v případě neutrálních barev nemusíte vůbec držet zkrátka.

Foto: Archiv firem

Kozačky, CCC, 899 Kč. Kabát, F&F, 1599 Kč. Šaty, Lindex, 999 Kč. Klobouk, New Yorker, 399 Kč. Kabelka, Obagcz, tělo + držadlo 2 340 Kč, kožíšek 1990 Kč.

Nadčasovost nadevše

Baví vás neotřelé módní kreace i přesto, že si možná na ulici vysloužíte nejeden zvědavý pohled? Pak se směle vrhněte do kombinování meruňkových, třpytivými nitkami protkaných šatů pod kolena. Dolaďte je unisexovým hnědým kabátem a botami farmářkami. Nezapomeňte ani na punčocháče a kabelu. Ta může být, stejně jako zbytek outfitu, neotřele futuristická. Místo klasického ucha ji totiž zdobí zlatý kruh.

Foto: Archiv firem

Boty, CCC, 899 Kč. Kabát, Cos, info o ceně v obchodě. Šaty, H&M, 899 Kč. Silonky, Calzedonia, info o ceně v obchodě. Kabelka, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Sportovní styl

Kombinace bílé a stříbrné je velmi oblíbená. A brzy snad bude kontrastovat i se sněhovou nadílkou. Pokud oslovila i vás, k svetrovým bílým šatům slaďte stříbrné tenisky a stejnobarevný péřový kabát. Co se týče kalhot, vsaďte raději na pohodlné legíny denimového vzhledu. Na rameno se hodí stříbrná kabelka nebo batoh na záda.

Foto: Archiv firem

Bunda, Mohito, info o ceně v obchodě. Boty, Queens, 3490 Kč. Svetr, Lindex, 999 Kč. Kabelka, Aldo, 1399 Kč. Legíny, Calzedonia, info o ceně v obchodě.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám