Hlavní obsah

Štíhlejší za pár vteřin. Díky oblečení

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima je období, ve kterém máme tendenci přibírat. Strava je výživnější a pohybu je s ohledem na počasí méně. Pokud vás trápí pár kilo navíc a vaše sebevědomí trpí, pak nesmutněte. Čarovat se dá i pomocí oblečení. Stačí dodržovat následujících pár zásad a kila zmizí jako mávnutím kouzelné hůlky.

Foto: archiv firmy

Volnější rukávy schovají větší paže. Ilustrační foto, F&F

Článek

Hlavním pravidlem pro zeštíhlení je optické protažení siluety. Základem je dobře sedící spodní prádlo. Pokud se pyšníte většími vnadami, nebojte se sáhnout po zmenšující podprsence, která vám ubere na objemu v horní části těla.

Rozhodně ale neplatí, že kypré tvary si žádají volné oblečení. Naopak! Vsaďte například na tvarovací kombiné, které křivky správně zaobalí a nebojte se obléknout například úpletové šaty se stojáčkem nebo s výstřihem do písmene V, který má tendenci postavu prodloužit.

Skvěle vypadají také košilové šaty s páskem, které vytvoří postavu přesýpacích hodin.

Foto: archiv firem

Zleva šaty: F&F, 699 Kč. s.Oliver, 2599 Kč. s.Oliver, 2199 Kč. Vila (prodává Zoot), 1169 Kč. Černé stahující kombiné, Marks & Spencer, 999 Kč. Béžové stahující kombiné, Marks & Spencer, 1199 Kč. Boty, CCC, 1299 Kč.

Vyzbrojte se do mrazíků teplou obuví

Styl
Foto: archiv firmy

Sukně, Vila, 599 Kč

Foto: archiv firem

Kardigan s páskem, Ivy & Oak, 6200 Kč. Hnědá vesta, Tiger of Sweden (prodává Zalando), 4780 Kč. Rolák, H&M, 129 Kč. Modré džíny, F&F, 749 Kč. Béžová vesta, Samsoe Samsoe (prodává Zalando), 2860 Kč. Kabelka, s.Oliver, 1399 Kč. Boty, CCC, 2299 Kč.

Pokud jste spíše kalhotový typ, ale trápí vás silnější stehna, pak vsaďte na tmavé džíny nebo koženkové kalhoty a doplňte je delším kardiganem, který skryje boky a hýždě. Outfit doplňte botami na menším podpatku a halenkou ve výrazné barvě, která odvede pozornost od nohou.

Foto: archiv firem

Šedý kašmírový kardigan, Pure Cashmere (prodává Zalando), 5160 Kč. Koženkové kalhoty, Dorothy Perkins (prodává Zoot), 749 Kč. Svetr, H&M, 599 Kč. Puntíkovaný top, F&F, 499 Kč. Kotníčkové boty, Deichmann, 899 Kč. Černé boty, Deichmann, 899 Kč.

Aktuální trend: Kozačky pod kolena

Styl
Foto: archiv firmy

Kabát, Dorothy Perkins (prodává Zoot), 1419 Kč

Reklama

Související články

Jak si efektivně vytřídit šatník

Nový rok se nese ve znamení různých předsevzetí. Také toužíte vzít svůj život do vlastních rukou a nastolit mu řád? Pak začněte u sebe, nebo ještě lépe ve svém...

Výběr článků

Načítám