Hlavní obsah

Jaké módní trendy budou vládnout letošnímu jaru

Novinky, Linda Humlová

Začíná vás deprimovat dlouhá zima a s ní související nevlídné počasí? Nalaďte se na pozitivní vlnu díky trendům pro nastávající období jaro/léto 2021. Najdou si cestu i do vašeho šatníku?

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značky Hermès, Isabel Marant, Victoria Beckham

Článek

Omamná červená

Na červené barvě je něco nekonečně lákavého. Tento odstín symbolizuje vášeň, lásku, dobrodružství a energii. Hodí se proto na speciální příležitosti, kdy chcete doopravdy zazářit.

Červená se stala ústředním bodem přehlídek značek Max Mara, Valentino či Isabel Marant. Na všech přehlídkách byl kladen důraz na jednoduchý styling. Tato barva je totiž sama o sobě natolik výrazná, že se snese jen s minimem doplňků.

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značky Hermès, Valentino, Isabel Marant.

Zkrácená délka

Zatímco v minulých letech návrháři upřednostňovali spíše sukně a šaty v midi délkách, letos na jaře se bude zkracovat. Modelky oděné do minisukní a mini šatů poslalo na molo velké množství značek včetně Louise Vuittona, Isabel Marant či Chanelu.

Proto pokud se pyšníte výstavníma nohama, nestyďte se sáhnout i po opravdové minisukni. Stačí jen, když ji doplníte plochými botami bez podpatků.

Nejoblíbenější módní značka? Ve 47 zemích světa je to Louis Vuitton

Styl
Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značky Chanel, Louis Vuitton, Isabel Marant.

Béžové tóny

Různé obdoby béžové jsou dnes již považovány za módní stálici, která z mol jen tak nezmizí. Letos se budou nosit zejména odstíny takřka nerozeznatelné od vaší barvy kůže.

Kromě klasických baloňáků byla béžová k vidění i na společenských šatech či na trendy zkrácených kostýmcích od značky Hermès.

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značky Max Mara, Valentino, Hermès.

Sexy průstřihy

Čekáte, že pod tíhou pandemie se budou módní trendy uchylovat spíše k jednoduchému a funkčnímu typu oblečení? Opak je pravda. Ženy se chtějí cítit sexy v každé situaci, a proto se letos budou nosit sexy průstřihy, které odhalí větší množství kůže.

Do módy se také vrací přiznané spodní prádlo. K vidění bylo například u značek Givenchy či Versace. Troufnete si?

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značky Victoria Beckham, Burberry, Givenchy.

Reklama

Související články

Aktuální trend: Kozačky pod kolena

Tuto sezónu se opět vracejí do módy tzv. „knee-high shoes“ neboli kozačky pod kolena. Nosí je modelky, influencerky i ostatní celebrity po celém světě. Jaké si...

Jak si efektivně vytřídit šatník

Nový rok se nese ve znamení různých předsevzetí. Také toužíte vzít svůj život do vlastních rukou a nastolit mu řád? Pak začněte u sebe, nebo ještě lépe ve svém...

Výběr článků

Načítám