Hlavní obsah

Módní inspirace pro čtyřicátnice: Herečka Jessica Bielová

Oblíbená americká herečka Jessica Bielová nedávno oslavila významné jubileum. Ve svých 40 letech patří mezi nejtalentovanější a nejstylovější ženy Hollywoodu. Inspirujte se jejím stylem oblékání i vy.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Jessica Bielová

Článek

Jednoduchost, protřelost a střídmá elegance. Tak by se mohl popsat styl Jessiky Bielové. Oblíbená herečka se narodila v minnesotském Ely do rodiny ženy v domácnosti a duchovní léčitelky Kimberly Bielové a podnikatele Jonathana Biela.

V 11 letech se zúčastnila soutěže, kterou sponzorovala Mezinárodní modelingová a talentová asociace, kde získala agenta a profesionálního manažera. Začala s modelingem pro tištěné reklamy a objevila se v reklamách pro produkty jako Dulux Paint a Pringles.

Jejím filmovým debutem se stala role Regrettal v hudebním filmu It's a Digital World. Od té doby se již nezastavila. Mezi její nejznámější filmy patří Texaský masakr motorovou pilou, Iluzionista, Když si Chuck bral Larryho nebo Na sv. Valentýna.

Brad Pitt vsadil na nový módní trend – pánské sukně

Styl

V soukromém životě je vdaná za zpěváka Justina Timberlakea, se kterým má syna. Pár letos oslavil desetileté výročí svatby.

Kromě toho, že je Bielová talentovaná herečka, která si nepotrpí na hvězdné manýry, má také skvělý cit pro módu. Možná i proto se stala ambasadorkou značky Louis Vuitton.

Oslnivé svatební šaty modelky Kate Bockové

Styl

V soukromí nejraději obléká pohodlné oblečení inspirované rozevlátou bohémskou módou. V oblibě má široké kalhoty i džíny, které nejčastěji kombinuje s bílou halenkou či pruhovaným tričkem.

Nepotrpí si na dokonalý make-up, naopak přednost dává přirozenosti, proto ji nejčastěji potkáte nenalíčenou a s vysoko posazeným drdolem.

Na slavnostní premiéry a významné společenské akce se ale naopak nebojí nasadit tzv. full-glam.

Prohlédněte si její módní styl v naší galerii.

Reklama

Související články

Jak vypadaly svatební šaty Jennifer Lopezové

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová se rozhodla počtvrté vstoupit do manželství. Jejím manželem se stal herec Ben Affleck. Staronovou lásku společně zpečetili...

Výběr článků

Načítám