Hlavní obsah

Oslnivé svatební šaty modelky Kate Bockové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světově proslulá modelka Kate Bocková a profesionální basketbalista NBA Kevin Love uspořádali velkolepou svatbu ve stylu Velkého Gatsbyho. Nevěsta vynesla celkem troje šaty. Prohlédněte si střípky z jejich velkého dne, který byl ztělesněním elegance a nadčasovosti.

Foto: Profimedia.cz

Kate Bocková s partnerem Kevinem Lovem

Článek

Kanaďanka Kate Lynne Bocková je úspěšná modelka, která se stala tváří například značek Victoria’s Secret, Ralph Lauren či L'Oreal. K vidění byla také na obálce prestižního časopisu Sports Illustrated.

S americkým basketbalistou Kevinem Lovem, který hraje za tým Cleveland Cavaliers, ji seznámil společný přítel fotograf v roce 2015.

Svatební šaty od módního návrháře Zuhaira Murada

Styl

Krátce na to spolu začali chodit a v lednu 2021 se zasnoubili. Svatba pak proběhla 25. června ve veřejné knihovně v New Yorku.

Nevěsta si na obřad vybrala oslnivou róbu od Ralpha Laurena. Na návrhu úzce spolupracovala s týmem značky.

Inspirací se staly svatební šaty herečky Grace Kellyové, které sloužily jako odrazový můstek k moderním krajkovým šatům, jež zdobily korálky.

Šperky volila nevěsta jednoduché. Její nastávající jí věnoval jako svatební dar vintage náušnice, které se skvěle hodily k ostatním zapůjčeným šperkům od značky Tiffany & Co.

Na taneční večírek, který následoval po obřadu, nevěsta zvolila šaty od Danielle Frankelové. Recepční šaty byly dlouhé a ušité z hedvábí. Splývavý výstřih působil elegantně a velmi starohollywoodsky.

Na after party pak Kate oblékla minišaty překryté tylem od stejné návrhářky. Svůj outfit doplnila ladícím sakem a jednoduchými páskovými sandály.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Jak vypadaly svatební šaty dcery Billa Gatese

Úspěšná jezdkyně Jennifer Gatesová se o víkendu provdala za kolegu z branže, egyptsko-amerického jezdce Nayela Nassara. Svatba se konala na panství Gatesových...

Svatební novinky pro letošní sezonu

Svatební móda je oblíbeným tématem nejen pro aktuální nevěsty, ale také ženy, které mají svatbu již za sebou, nebo je naopak teprve čeká. Bílé honosné šaty...

Výběr článků

Načítám