Hlavní obsah

Jak vypadaly svatební šaty Jennifer Lopezové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová se rozhodla počtvrté vstoupit do manželství. Jejím manželem se stal herec Ben Affleck. Staronovou lásku společně zpečetili ve svatební kapli v americkém Las Vegas. Jaké šaty oblékla nevěsta?

Foto: Profimedia.cz

Svatba Jennifer Lopezové a Bena Afflecka

Článek

Lopezová prozradila ve svém zpravodaji On the JLo, že si pro svůj svatební den zvolila dvoje šaty. Jedny staré a jedny nové.

První šaty zaznamenal její kadeřník Chris Appleton na sociálních sítích. Ve videu Lopezová vysvětluje: „Tyto šaty mám doma tolik let a pořád jsem si je jen šetřila a šetřila až doteď. Mám je na sobě ve svůj svatební den.”

Ve svém zpravodaji herečka a zpěvačka dále uvedla, že měla na sobě šaty ze starého filmu.

Druhá róba, která probleskla sociálními sítěmi, byla od světově proslulého libanonského návrháře Zuhaira Murada z kolekce Couture 2023.

Svatební šaty od módního návrháře Zuhaira Murada

Styl

Podle všech dostupných informací se jedná o korzetovou celokrajkovou róbu se spadnutými rukávy a dlouhou vlečkou.

Dvojice sdílela na sociálních sítích novomanželské selfie a podrobnosti ze svého „zábavného a neformálního“ svatebního obřadu ve slavné kapli Little White Chapel. Zpěvačka převezme i hercovo příjmení.

Jennifer a Ben obnovili vztah loni, 17 let po zrušených prvních zásnubách. Prvně spolu randili v letech 2002 až 2004. Letos v dubnu se znovu zasnoubili.

Šlo o zpěvaččiny šesté zásnuby, nyní se vdala počtvrté. Jen pár týdnů předtím, než k sobě s Affleckem opět zahořeli láskou, se Jennifer rozešla s Alexem Rodriguezem, s nímž byla zasnoubená od roku 2019.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související články

Svatební novinky pro letošní sezonu

Svatební móda je oblíbeným tématem nejen pro aktuální nevěsty, ale také ženy, které mají svatbu již za sebou, nebo je naopak teprve čeká. Bílé honosné šaty...

Výběr článků

Načítám