Hlavní obsah

Móda z letošního předávání cen amerických filmových kritiků

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 12. ledna večer se v americkém Los Angeles uskutečnilo tradiční předávání cen kritiků Critics' Choice Awards 2020. Kdo si odnesl vítěznou sošku a jaké šaty vzbudily nejvíce ohlasů?

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka a herečka Zendaya

Článek

Cenu pro nejlepšího herce si odnesl Joaquin Phoenix za výkon v kriminálním dramatu Joker, ocenění pro nejlepší herečku pak Renée Zellwegerová, která se líbila v životopisném snímku Judy.

Foto: Profimedia.cz

Joaquin Phoenix

Brat Pitt pak odešel s cenou pro nejlepšího herce ve vedlejší roli v Tenkrát v Hollywoodu. Nejlepší herečkou ve vedlejší roli se stala Laura Dernová.

Foto: Falcon

Brad Pitt s Leonardem DiCapriem v Tarantinově filmu Tenkrát v Hollywoodu

V čem vyrazily celebrity vstříc verdiktu filmových kritiků?

Nejlepší róby večera

Oceněná Renée Zellwegerová platila nepochybně za jednu z největších hvězd večera. Na sobě měla klasické černé šaty bez ramínek z dílny luxusního módního domu Dior. Svůj look doplnila jednoduchými černými botami na podpatku a vyčesanými vlasy do culíku.

Nejvíce pozornosti na sebe stáhla třiadvacetiletá zpěvačka a herečka Zendaya, která dorazila v dvoudílném růžovém kompletu. Jednoduché sukni přidal na zajímavosti plastový přiléhavý živůtek, který přesně kopíroval křivky jejího těla.

Krásný model vynesla i oblíbená zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová, která tentokrát sáhla po úzké róbě v pudrové barvě. Na rozdíl od jejího outfitu na slavnostním předávání Zlatých glóbů to byla trefa do černého.

Kdo oslnil a pohořel na Zlatých glóbech 2020

Styl
Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Renée Zellwegerová, zpěvačka a herečka Zendaya, zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová

Oblíbená oranžová

Zajímavým módním momentem je stále se zvětšující obliba oranžové barvy. Tu si obléklo hned několik celebrit.

Oceněná herečka Laura Dernová zvolila minimalistickou róbu od značky Emilia Wickstead. Krásný model od Valentina vynesla Olivia Wildeová, která šaty vhodně doplnila o kontrastní stříbrné střevíčky. Herečka Rachel Brosnahanová pak sáhla po róbě z kolekce návrhářky Caroliny Herrery.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Laura Dernová, Olivia Wildeová s manželem, Rachel Brosnahanová

Lesk a třpyt

Nestárnoucí herečka Kate Beckinsaleová si oblékla úchvatnou asymetrickou róbu z dílny značky Julien Macdonald posetou drobnými flitry.

Stříbrné šaty s hlubokým výstřihem i rozparkem, doplněné o klasické černé sako, vynesla i její herecká kolegyně Charlize Theronová. Nejkrásnější flitrovanou róbu pak předvedla herečka Anne Hathawayová, která vsadila na model s hlubokým výstřihem od značky Versace.

Schovejte se před mrazem do medvědího objetí

Styl
Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Kate Beckinsaleová, Charlize Theronová, Anne Hathawayová

Extravagance za každou cenu

Nejpodivnější podívanou nabídl herec Billy Porter, který si obecně libuje v extravagantních modelech a často se na veřejnosti objevuje v ženských šatech. Tentokrát vsadil na modrozelenou róbu bez ramínek, která dala vyniknout hercově falešnému tetování v podobě motýlů.

Foto: Profimedia.cz

Herec Billy Porter

Reklama

Související témata:

Související články

Udržitelnost, pomalá smrt rychlé módy

Sustainability, fast fashion, slow fashion či capsule kolekce. Zní vám to jako zaříkadlo? Pak si pomalu zvykejte. Módní průmysl se začíná měnit. Udržitelnou...

Co si obléknout na první rande podle vědců

Věda má široké pole působnosti. Od vývoje léků se zabývá i například tím, jestli holubi dokážou rozlišit obrazy od Moneta a Picassa. Není proto divu, že...

Kdo oslnil a pohořel na Zlatých glóbech 2020

V pondělí 6. ledna ráno se v americkém Beverly Hills konal 77. ročník slavnostního předávání filmových a televizních cen - Zlatých glóbů. Jaké známé osobnosti...

Výběr článků

Načítám